خبر مهم برای مشمولان کالابرگ/ کدام خانوار‌ها در اولویت افزایش اعتبار هستند؟ پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در ماه‌های آینده/ موج جدید گرانی در راه است؟ تغییر مهم در واریز یارانه نقدی/ این گروه یارانه دریافت نمی‌کنند اعلام محدودیت‌های عملیاتی فرودگاه‌های کشور همزمان با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب از 13 تا 17 تیر ابزار جدید محاسبه مستمری رونمایی شد / متناسب‌سازی بازنشستگان چقدر است؟ قیمت نفت امروز چهارشنبه ۳ تیر ۱۴۰۵ بارگذاری فیش حقوقی خرداد بازنشستگان اختلال خدمات کارت‌محور بانک‌ها رفع شد قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۳ تیرماه ۱۴۰۵/ دلار در این کانال مهم قیمتی جابه‌جا شد + جدول پیش‌بینی دویچه‌بانک درباره قیمت طلا/ مسیر طلا کجاست؟ آخرین وضعیت اختلال بانکی/ چه زمانی همه خدمات به حالت عادی بازمی‌گردد؟ قیمت‌های عجیب میوه در بازار/ گیلاس، زردآلو، هلو و موز چند؟ رفع اختلال همه بانک‌ها تا پایان امشب خدمات کارتی کدام بانک‌ها مختل شده است؟ فرودگاه‌های تهران چه روز‌هایی تعطیل شدند؟ آخرین وضعیت اختلال بانک‌های ملی، صادرات، تجارت و توسعه صادرات / جزئیات رفع اختلال بانکی خدمات کارتی؛ افزایش سقف تراکنش‌ها

آخرین اخبار زمان واریز وام ودیعه مسکن

آخرین اخبار زمان واریز وام ودیعه مسکن زمان واریز وام ودیعه مسکن که برای کمک به مستاجران در نظر گرفته شد اعلام شد و تاکنون ۳۰۰ فقره وام ودیعه مسکن پرداخت شد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۰ - ۱۴ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 04
کد خبر: ۵۷۶۱۱
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر دولت پس از گرانی مسکن تصمیم به کمک به مستاجران گرفت و طرح وام ودیعه مسکن اجرا کرد. در این طرح تاکنون ۳۰۰ فقره وام ودیعه مسکن پرداخت شد.آخرین اخبار زمان واریز وام ودیعه مسکن را در ادامه خبر بخوانید.

 

روند پرداخت تسهیلات کمک ودیعه مسکن که به دلیل ناآشنایی کارکنان بانک‌ها با سامانه اقدام ملی مقداری کند پیش می رفت و تا چند روز قبل فقط شش فقره تسهیلات پرداخت شده بود مقداری سرعت گرفته و هم اکنون این تعداد به ۳۰۰ فقره وام رسیده است.

 

طبق اعلام محمود محمودزاده - معاون وزیر راه و شهرسازی - از حدود ۴۱۰ هزار نفری که مدارک خود را برای دریافت وام اجاره بارگذاری کردند ۳۳۰ هزار نفر واجد شرایط شناخته شدند که از میان واجدان شرایط ۵۴ هزار نفر به بانک ها معرفی شدند. از این تعداد ۱۳۰۰ پرونده در بانک ها تشکیل شده و ۳۰۰ فقره وام نیز پرداخت شده است.


به گفته وی، تا پایان شهریورماه تمامی متقاضیان برای دریافت وام ودیعه مسکن به بانک ها معرفی خواهند شد.

 

پیش از این و تا روز سوم شهریور ماه فقط شش فقره تسهیلات پرداخت شده بود که پروانه اصلانی - مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی - درباره پایین بودن سرعت پرداخت وام اجاره به ایسنا گفته بود با توجه به اینکه کارکنان شعب مختلف ۱۳ هزار بانک سراسر کشور که درگیر پرداخت کمک ودیعه اجاره مسکن هستند به تازگی با سامانه اقدام ملی مسکن آشنا شده اند روند آموزش این افراد در حال انجام است. امیدواریم فرآیند یادگیری و ورود به کارتابل توسط کارکنان بانک ها به سرعت جلو برود و در روزهای آینده شاهد افزایش پرداخت تسهیلات باشیم.

 

محمودزاده نیز در این باره گفته است یکی از شروط اصلی سرعت دادن به پرداخت ودیعه اجاره مسکن این است که متقاضیان هرچه زودتر مدارک موردنیاز را در سامانه tem.mrud.ir بارگذاری کنند تا امکان پالایش و معرفی آنها فراهم شود.

 

گفتنی است، ستاد ملی کرونا به منظور حمایت از مستاجرانی که در بحران کرونا، زندگی آنها با بحران مواجه شده اقدام به حمایت از مستاجران کرده است. رقم ودیعه مسکن برای مستاجران تهران ۵۰ میلیون تومان، برای سایر کلان شهرها ۳۰ میلیون تومان و برای شهرهای کوچک ۱۵ میلیون تومان است. متقاضیان باید بعد از یک سال اصل ودیعه را به بانک بازگرداند و در عین حال سود این تسهیلات ۱۳ درصد تعیین شده است.

کلمات کلیدی: مسکن قیمت مسکن
ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۴۵ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۶
0
0
با سلام خدمت شما کی به حساب می‌ریزند وام را
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار