آخرین قیمت سکه و طلا امروز یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ | قیمت طلا ۱۸ عیار به ۲۲ میلیون تومان نزدیک شد توضیحات مهم بنزینی عارف؛ شرط تغییر قیمت بنزین اعلام شد! + جزئیات قیمت برنج ایرانی، قند و شکر اعلام شد؛ برنج قاچاق آمریکایی در تهران توزیع شده است؟ حراج جدید شمش طلا شهریور ۱۴۰۵/ تاریخ حراج، شرایط ثبت نام و سقف خرید افزایش مبلغ کالابرگ؛ شرط کلیدی دولت برای اجرای طرح چه بود؟ آخرین قیمت سکه پارسیان امروز یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ + جدیدترین نرخ‌ها و تحلیل بازار آخرین قیمت ایران خودرو و سایپا امروز ۱ شهریور ۱۴۰۵ | آخرین نرخ‌ها در بازار آزاد + تحلیل موج جدید افزایش ثبت نام خودروهای وارداتی شهریور ۱۴۰۵؛ شرایط، مبلغ حساب و لیست خودروها پیش‌فروش سایپا از اول شهریور ۱۴۰۵؛ آریا اتوماتیک، پارس‌نوآ و دو کوییک در راه بازار واردات گوشت وارد مرحله جدید شد/ گوشت ارزان در راه است؟ خبر مهم درباره قیمت روغن، حبوبات، برنج و چای/ قیمت این کالا‌های اساسی کمتر از قیمت تمام‌شده شد آغاز ثبت نام خودرو‌های وارداتی از یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / مهلت ثبت نام، مبلغ مسدودی و جزئیات کامل  پرداخت حقوق نیرو‌های شرکتی از ماه آینده ساماندهی می‌شود / جزئیات مصوبه جدید دولت پیش بینی قیمت دلار یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / دلار آماده موج صعودی جدید می‌شود آخرین قیمت ایران خودرو و سایپا امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | افزایش قیمت پژو ۲۰۷ و دنا پلاس / بازار خودرو در انتظار شوک جدید آخرین نرخ ارز دلار، طلا و یورو امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵/ جهش طلا و سکه

۴۱ شرکت دانش بنیان در بازار بورس فعالیت دارند

۴۱ شرکت دانش بنیان در بازار بورس فعالیت دارند آذربایجان غربی معاون علمی و فناوری رییس جمهور از فعالیت ۴۱شرکت دانش بنیان در بازار بورس خبرداد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۱ - ۱۶ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 06
کد خبر: ۵۷۷۹۰

به گزارش راهبرد معاصر، ستاری امروز ۱۵ شهریور در نشست مطبوعاتی با خبرنگاران استان که در سالن اجتماعات استانداری برگزار شد، بااشاره به نقش شرکتهای دانش بنیان در اقتصاد کشور افزود: بیش از ۵۳٠٠ شرکت دانش بنیان در کشور وجود دارد که طی سال گذشته ۱۲٠ هزار میلیارد تومان میزان فروش این شرکتها بود.

 

وی با بیان اینکه یکی از تحولات دولت تدبیر و امید توسعه شرکتهای دانش بنیان بود، ادامه داد: مبلغ ۲۸٠ هزار میلیارد تومان نیز قیمت گذاری ۴۱ شرکت در تابلو بورس است که افزایش تعداد شرکتها و توسعه آنها یکی از اتفاقات خوبی است که طی چندسال گذشته در اقتصاد کشور رخ داده است.

 

وی بااشاره به اینکه استات آپ ها در کشور به عنوان پدیده نو ظهوری طی چند سال اخیر وارد چرخه فعالیت شدند، گفت: بعضا سبب چالش بین این حوزه و اقتصاد سنتی ایجاد می شود که لازمه رفع این تقابل فرهنگ سازی است.

 

ستاری بااشاره به جهش استارت آپ ها در حوزه های مختلف افزود: متاسفانه برخی استارت اپ ها از جمله در حوزه گردشگری به واسطه شیوع کرونا متضرر شدند اما عموما در حوزه های مختلف استارت اپ ها جهش های قابل توجهی داشتند.

 

معاون علمی و فناوری رییس جمهور بااشاره به اینکه در کشورهای مختلف در خصوص اصول ثبت ایده اختلاف نظرهایی وجود دارد و عموما ثبت ایده به راحتی ثبت اختراع نیست، گفت: بورس اختراع و ایده برای ارائه ایده و اختراعات راه اندازی شده است که قدم خوبی است اما هنوز نیازمند یک فرهنگ جدی است.

 

وی بااشاره به اینکه هنوز داروی مشخصی برای کرونا وجود ندارد اما داروهایی که باعث کاهش مرگ و میر و کاهش زمان بستری مبتلایان به این ویروس می شود در داخل کشور تولید می شوند، گفت: مدتهاست که هیچ دستگاه، تب سنج و کیت تشخیصی وارد کشور نکردیم و از مخترعین در این حوزه حمایت می کنیم.

 

ستاری بااشاره به اینکه سالانه جامعه نخبگان کشور رصد می شود، افزود: روند مهاجرت نخبگان از کشور روند کاهشی داشته و با نگاه اجمالی به آمارها می توان گفت، مرداد ماه امسال بازگشت نخبگان از ۲۰۰دانشگاه برتر دنیا دو برابر سال گذشته رخ داده است.

 

وی با بیان اینکه طی سه سال گذشته در حدود ۴۰۰نفر از این نخبگان به عنوان هیات علمی جذب دانشگاههای کشور شدند، اظهار کرد: امسال نیز می توانیم ۵۰۰ نفر از نخبگان ایرانی در ۲٠٠دانشگاه برتر را برای فعالیت در بخشهای مختلف به کشور باز گردانیم./ ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار