به گزارش راهبرد معاصر، ستاری امروز ۱۵ شهریور در نشست مطبوعاتی با خبرنگاران استان که در سالن اجتماعات استانداری برگزار شد، بااشاره به نقش شرکتهای دانش بنیان در اقتصاد کشور افزود: بیش از ۵۳٠٠ شرکت دانش بنیان در کشور وجود دارد که طی سال گذشته ۱۲٠ هزار میلیارد تومان میزان فروش این شرکتها بود.
وی با بیان اینکه یکی از تحولات دولت تدبیر و امید توسعه شرکتهای دانش بنیان بود، ادامه داد: مبلغ ۲۸٠ هزار میلیارد تومان نیز قیمت گذاری ۴۱ شرکت در تابلو بورس است که افزایش تعداد شرکتها و توسعه آنها یکی از اتفاقات خوبی است که طی چندسال گذشته در اقتصاد کشور رخ داده است.
وی بااشاره به اینکه استات آپ ها در کشور به عنوان پدیده نو ظهوری طی چند سال اخیر وارد چرخه فعالیت شدند، گفت: بعضا سبب چالش بین این حوزه و اقتصاد سنتی ایجاد می شود که لازمه رفع این تقابل فرهنگ سازی است.
ستاری بااشاره به جهش استارت آپ ها در حوزه های مختلف افزود: متاسفانه برخی استارت اپ ها از جمله در حوزه گردشگری به واسطه شیوع کرونا متضرر شدند اما عموما در حوزه های مختلف استارت اپ ها جهش های قابل توجهی داشتند.
معاون علمی و فناوری رییس جمهور بااشاره به اینکه در کشورهای مختلف در خصوص اصول ثبت ایده اختلاف نظرهایی وجود دارد و عموما ثبت ایده به راحتی ثبت اختراع نیست، گفت: بورس اختراع و ایده برای ارائه ایده و اختراعات راه اندازی شده است که قدم خوبی است اما هنوز نیازمند یک فرهنگ جدی است.
وی بااشاره به اینکه هنوز داروی مشخصی برای کرونا وجود ندارد اما داروهایی که باعث کاهش مرگ و میر و کاهش زمان بستری مبتلایان به این ویروس می شود در داخل کشور تولید می شوند، گفت: مدتهاست که هیچ دستگاه، تب سنج و کیت تشخیصی وارد کشور نکردیم و از مخترعین در این حوزه حمایت می کنیم.
ستاری بااشاره به اینکه سالانه جامعه نخبگان کشور رصد می شود، افزود: روند مهاجرت نخبگان از کشور روند کاهشی داشته و با نگاه اجمالی به آمارها می توان گفت، مرداد ماه امسال بازگشت نخبگان از ۲۰۰دانشگاه برتر دنیا دو برابر سال گذشته رخ داده است.
وی با بیان اینکه طی سه سال گذشته در حدود ۴۰۰نفر از این نخبگان به عنوان هیات علمی جذب دانشگاههای کشور شدند، اظهار کرد: امسال نیز می توانیم ۵۰۰ نفر از نخبگان ایرانی در ۲٠٠دانشگاه برتر را برای فعالیت در بخشهای مختلف به کشور باز گردانیم./ ایسنا