اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

دیدار اسماعیل هنیه با دبیرکل حزب‌الله لبنان

دیدار اسماعیل هنیه با دبیرکل حزب‌الله لبنان رئیس دفتر سیاسی حماس در سفر به لبنان با سید حسن نصرالله دیدار و با او درباره تحولات سیاسی و نظامی فلسطین گفتگو کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۳ - ۱۶ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 06
کد خبر: ۵۷۷۹۵

به گزارش راهبرد معاصر، به نقل از النشره، سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله لبنان امروز (یک‌شنبه) در بیروت میزبان «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) و «صالح العاروری» نائب رئیس دفتر سیاسی حماس و هیئت همراه وی بود.

 

حزب الله لبنان در بیانیه‌ای پس از این دیدار اعلام کرد: سید حسن نصرالله و اسماعیل هنیه در این دیدار درخصوص تحولات سیاسی و نظامی در فلسطین، لبنان و منطقه و همچنین خطرات موجود علیه فلسطین از جمله «معامله قرن»، سازش عربی با رژیم صهیونیستی و مسئولیت امت اسلامی در این زمینه گفتگو کردند. دو طرف همچنین بر ثبات محور مقاومت و ایستادگی آن در مقابل فشار‌ها و تهدید‌ها تأکید کردند.

 

بر اساس این بیانیه، حزب الله و حماس بر ثبات روابط خود که مبتنی بر اصول ایمان، برادری، جهاد و سرنوشت واحد است و همچنین بهبودِ ساز و کار همکاری‌ها و هماهنگی‌ها میان طرفین تاکید کردند.

 

اسماعیل هنیه پیش از این، در نشست دبیرکل‌ گروه‌های فلسطینی گفت: امروز جمع شده‌ایم تا بگوییم که ملت فلسطین در خارج و داخل متحد باقی خواهد ماند. لبنان بینی دشمن را به خاک مالید و همچنان مقاومت لبنان امتداد مقاومت ملت ما در داخل فلسطین اشغالی است. اردوگاه‌های ما در لبنان قلعه پایداری و کلید بازگشت هستند و به عنوان عامل ثبات و وحدت باقی خواهند ماند.

 

رئیس دفتر سیاسی حماس همچنین در جمع هیات علمای مسلمان لبنان تاکید کرد که نقش علما در زنده نگه داشتن آرمان فلسطین نقشی عظیم است و ما نیازمند کوتاه‌ترین راه برای رسیدن به فلسطین و قدس هستیم. نقش علما در گذشته، حال و آینده یقینا با توجه به تاریخ درخشان مبارزه با دشمنان، بر دوش گرفتن ماموریت‌های سنگین و حمایت از روح مقاومت و جهاد بوده است./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار