واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم
برای اولین بار در عُمر سازمان ملل

آلمان و فرانسه به صورت مشترک رئیس دوره‌ای شورای امنیت شدند

برای اولین بار در تاریخ سازمان ملل، فرانسه و آلمان به صورت مشترک ریاست دوره‌ای شورای امنیت را در مارس و آوریل بر عهده خواهند داشت.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۵ - ۱۱ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 02
کد خبر: ۵۸۰۳
به گزارش  راهبرد معاصر ، برای اولین بار، فرانسه و آلمان به‌طور مشترک ریاست شورای امنیت سازمان ملل را در ماه‌های مارس و آوریل بر عهده می‌گیرند.

به نوشته روزنامه «ماینیچی»، معمولا رسم بر این است که هر یک از 15 کشور عضور شورای امنیت یک ماه ریاست این شورا را به ترتیب حروف الفبا بر عهده داشته باشد. اما برای اولین بار، فرانسه و آلمان مشترکاً در این جایگاه قرار خواهند گرفت.

ابتدا فرانسه ماه مارس بر روی صندلی ریاست این شورا می‌نشیند و پس از آن آلمان ماه آوریل تصدی این جایگاه را بر عهده خواهد داشت؛ اما مسئولیت‌های این پست، در طول این دو ماه بین این دو کشور به اشتراک گذاشته می‌شود.

«کریستف هوسگن» سفیر آلمان در سازمان ملل در این باره گفت: «ریاست مشترک فرانسه و آلمان در شورای امنیت سازمان ملل در ماه‌های مارس و آوریل، یک پیام قوی اروپایی و نمایشی از همکاری منحصربه‌فرد دو کشور در زمینه صلح و امنیت بین‌الملل بود».

دستورکار مشترک این دو کشور شامل تمرکز بر زنان در مناطق تحت درگیری، تقویت قوانین بین‌المللی حقوق بشر، مبارزه با تروریسم، مسایل کشور مالی که ارتش هردو کشور آلمان و فرانسه در آن درگیر هستند، خواهد بود.

آلمان آخرین بار در سال‌های 2011 و 2012 به عضویت در این شورا درآمد و تا سال آینده به‌عنوان عضو غیردائم در آن حضور خواهد داشت. فرانسه عضو دائم این شورا و دارای حق وتو است.
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار