شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 
برای اولین بار در عُمر سازمان ملل

آلمان و فرانسه به صورت مشترک رئیس دوره‌ای شورای امنیت شدند

برای اولین بار در تاریخ سازمان ملل، فرانسه و آلمان به صورت مشترک ریاست دوره‌ای شورای امنیت را در مارس و آوریل بر عهده خواهند داشت.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۵ - ۱۱ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 02
کد خبر: ۵۸۰۳
به گزارش  راهبرد معاصر ، برای اولین بار، فرانسه و آلمان به‌طور مشترک ریاست شورای امنیت سازمان ملل را در ماه‌های مارس و آوریل بر عهده می‌گیرند.

به نوشته روزنامه «ماینیچی»، معمولا رسم بر این است که هر یک از 15 کشور عضور شورای امنیت یک ماه ریاست این شورا را به ترتیب حروف الفبا بر عهده داشته باشد. اما برای اولین بار، فرانسه و آلمان مشترکاً در این جایگاه قرار خواهند گرفت.

ابتدا فرانسه ماه مارس بر روی صندلی ریاست این شورا می‌نشیند و پس از آن آلمان ماه آوریل تصدی این جایگاه را بر عهده خواهد داشت؛ اما مسئولیت‌های این پست، در طول این دو ماه بین این دو کشور به اشتراک گذاشته می‌شود.

«کریستف هوسگن» سفیر آلمان در سازمان ملل در این باره گفت: «ریاست مشترک فرانسه و آلمان در شورای امنیت سازمان ملل در ماه‌های مارس و آوریل، یک پیام قوی اروپایی و نمایشی از همکاری منحصربه‌فرد دو کشور در زمینه صلح و امنیت بین‌الملل بود».

دستورکار مشترک این دو کشور شامل تمرکز بر زنان در مناطق تحت درگیری، تقویت قوانین بین‌المللی حقوق بشر، مبارزه با تروریسم، مسایل کشور مالی که ارتش هردو کشور آلمان و فرانسه در آن درگیر هستند، خواهد بود.

آلمان آخرین بار در سال‌های 2011 و 2012 به عضویت در این شورا درآمد و تا سال آینده به‌عنوان عضو غیردائم در آن حضور خواهد داشت. فرانسه عضو دائم این شورا و دارای حق وتو است.
ارسال نظر