ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد
برای اولین بار در عُمر سازمان ملل

آلمان و فرانسه به صورت مشترک رئیس دوره‌ای شورای امنیت شدند

برای اولین بار در تاریخ سازمان ملل، فرانسه و آلمان به صورت مشترک ریاست دوره‌ای شورای امنیت را در مارس و آوریل بر عهده خواهند داشت.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۵ - ۱۱ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 02
کد خبر: ۵۸۰۳
به گزارش  راهبرد معاصر ، برای اولین بار، فرانسه و آلمان به‌طور مشترک ریاست شورای امنیت سازمان ملل را در ماه‌های مارس و آوریل بر عهده می‌گیرند.

به نوشته روزنامه «ماینیچی»، معمولا رسم بر این است که هر یک از 15 کشور عضور شورای امنیت یک ماه ریاست این شورا را به ترتیب حروف الفبا بر عهده داشته باشد. اما برای اولین بار، فرانسه و آلمان مشترکاً در این جایگاه قرار خواهند گرفت.

ابتدا فرانسه ماه مارس بر روی صندلی ریاست این شورا می‌نشیند و پس از آن آلمان ماه آوریل تصدی این جایگاه را بر عهده خواهد داشت؛ اما مسئولیت‌های این پست، در طول این دو ماه بین این دو کشور به اشتراک گذاشته می‌شود.

«کریستف هوسگن» سفیر آلمان در سازمان ملل در این باره گفت: «ریاست مشترک فرانسه و آلمان در شورای امنیت سازمان ملل در ماه‌های مارس و آوریل، یک پیام قوی اروپایی و نمایشی از همکاری منحصربه‌فرد دو کشور در زمینه صلح و امنیت بین‌الملل بود».

دستورکار مشترک این دو کشور شامل تمرکز بر زنان در مناطق تحت درگیری، تقویت قوانین بین‌المللی حقوق بشر، مبارزه با تروریسم، مسایل کشور مالی که ارتش هردو کشور آلمان و فرانسه در آن درگیر هستند، خواهد بود.

آلمان آخرین بار در سال‌های 2011 و 2012 به عضویت در این شورا درآمد و تا سال آینده به‌عنوان عضو غیردائم در آن حضور خواهد داشت. فرانسه عضو دائم این شورا و دارای حق وتو است.
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار