فیلم| لحظه دستگیری هانی کُرده شرور سطح یک به ضرب گلوله پلیس مدیرعامل پرسپولیس استعفا کرد/ جانشین درویش مشخص شد عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد نقص فنی در سیستم ترمز کامیون کشنده ۵ فوتی در سنندج برجای گذاشت

زمان ورود واکسن کرونا به کشور+ شرایط تهیه واکسن آنفلونزا

عضو ستاد ملی مقابله با کرونا عنوان کرد: به احتمال زیاد در یک ماهه نخست سال ۲۰۲۱ میلادی زمان برای ورود واکسن کرونا به کشور است. درضمن برای تهیه واکسن کرونای داخلی نیز تلاش‌هایی انجام شده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۴ - ۱۸ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 08
کد خبر: ۵۸۱۰۳

کمتر از دو هفته به آغاز فصل سرما باقی مانده است. در این شرایط تهیه واکسن آنفلونزا و چگونگی مهار کرونا از اهمیت برخوردار است.

 

مسعود مردانی، عضو کمیته ملی مبارزه با کرونا گفت: سفارشات درباره تهیه واکسن آنفلوآنزا از سوی وزارت بهداشت و درمان داده شده است. هم اکنون واکسن آنفلوآنزا در کشور وارد شده و در اسرع وقت توزیع و در اختیار افراد در معرض خطر قرار می‌گیرد.


او درباره واکسن تولید داخل آنفلوآنزا افزود: واکسن آنفلوآنزا تولید داخل تاکنون در کشور نداشتیم و این واکسن تا اینکه مراحل آزمایشی بر روی انسان و حیوان را بگذراند یکسال طول می‌کشد. امسال انتظار واکسن تولید داخل را نباید داشت.

 

این پزشک متخصص عفونی اظهار کرد: سازمان بهداشت جهانی طبق اعلامیه مطرح کرده است واکسن کرونا به نتیجه می‌رسد، اما تا نیمه نخست ۲۰۲۱ میلادی در دسترس عموم قرار نمی‌گیرد.

 

واکسن کرونای داخلی چه زمانی تولید می‌شود؟

مردانی افزود: به احتمال زیاد در یک ماهه نخست سال ۲۰۲۱ میلادی زمان برای ورود واکسن کرونا به کشور است. درضمن برای تهیه واکسن کرونای داخلی نیز تلاش‌هایی انجام شده است. کمیته‌ای به ریاست دکتر گویا تشکیل شد، هرچند بر اساس تلاش‌های انجام شده بین شش ماه تا یکسال برای تهیه این واکسن زمان باید صرف شود.


او درباره تزریق واکسن آنفلوآنزا گفت: تزریق این واکسن به کودکان ۶ ماهه تا ۶ ساله، بیماران قلبی و ریوی، زنان باردار، مبتلایان به دیابت و ... پیشنهاد می‌شود. بر اساس دستورالعمل‌های کشوری آنفلوآنزا که سالی یکبار بازبینی می‌شود توصیه شده تا افراد در معرض خطر این واکسن را تزریق کنند. چون تعداد واکسن موجود اندک است.

 

عضو کمیته ملی مبارزه با کرونا تاکید کرد: بسیاری از افراد علاقه‌ای به تزریق واکسن آنفلوآنزا ندارند. برای مثال فردی بدون بیماری زمینه‌ای در معرض واکسن آنفلوآنزا قرار نمی‌گیرد. در این شرایط افراد در گروه‌های خاص در اولویت تزریق واکسن آنفلوآنزا هستند.

 

مردانی ادامه داد: افراد بالای ۶۰ سال، بیماران قلبی و ریوی، کلیوی، دیابت و زنان باردار در اولویت تزریق واکسن آنفلوآنزا هستند.

 

او درباره تزریق واکسن آنفلوآنزا به افراد سالم تاکید کرد: اگر این واکسن فراوان در دسترس باشد همگان می‌توانند آن را تزریق کنند، اما در وهله نخست توصیه می‌شود افراد در معرض خطر به تزریق این واکسن بپردازند.

منبع : برنا

ارسال نظر
آخرین اخبار