دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

عدم تمایل ترکیه به خرید سامانه پاتریوت از آمریکا علیرغم تهدیدها

مقام‌های ترکیه‌ای از رد پیشنهاد آمریکا جهت خرید سامانه پدافند موشکی «پاتریوت» خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۲ - ۱۱ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 02
کد خبر: ۵۸۳۵

به گزارش راهبرد معاصر ، در حالی‌که «مولود چاووش ‌اوغلو» وزیر خارجه ترکیه غروب جمعه اعلام کرد که آنکارا در حال مذاکره با واشنگتن بابت پیشنهاد خرید سامانه‌های پدافند موشکی «پاتریوت» است، اینک مقام‌های این کشور از رد پیشنهاد آمریکایی‌ها خبر می‌دهند.

 

وبگاه شبکه خبری «بلومبرگ» بعد از ظهر شنبه به نقل از مقام‌های ترکیه‌ای نوشت که آنکارا پیشنهاد آمریکا برای خرید سامانه موشکی پاتریوت به جای «اس -400 » را رد کرده است.

 

«رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه نیز حدود سه هفته قبل نیز در سخنانی تاکید کرده بود آنکارا تمایلی به خرید این سامانه موشکی ساخت آمریکا ندارد و قرارداد با روس‌ها با قوت اجرا می‌شود زیرا هم از لحاظ زمانی و هم قیمت مقرون به صرفه است و از سویی دیگر قرار است ترکیه در تولید سامانه اس- 400 نیز سهیم باشد.

 

این در حالی است که آمریکا ، ترکیه را تهدید کرده که در صورت خرید سامانه اس-400، تحریم‌هایی را علیه این کشور اعمال می‌کند.

اس-400 ،پیشرفته‌ترین سامانه‌ پدافند موشکی در نوع خود است که می‌تواند اهداف مختلفی از جمله موشک‌های بالستیک قاره‌پیما، کروز و جنگنده‌های رادار گریز را هدف قرار دهد.سقف ارتفاع پوشش هوایی این سامانه نیز 27 کیلومتر است.

 

نمونه پیشرفته‌تر این سامانه، اس-500 است که روسیه تاکنون آن را به هیچ کشوری نفروخته است. اس-500 با استقرار در «کالینگراد » در روسیه قادر است تمام لهستان، بخش اعظم آلمان از جمله برلین را پوشش دهد.

ارسال نظر
آخرین اخبار