عدم تمایل ترکیه به خرید سامانه پاتریوت از آمریکا علیرغم تهدیدها-راهبرد معاصر
یمن: ناوهواپیمابر را هدف قرار دادیم/سرنگونی جنگنده آمریکایی الجولانی: گروه‌های نظامی در نهاد واحدی ادغام خواهند شد دیدار سفیر چین در ایران با علی لاریجانی بازگشایی سفارت قطر در دمشق پس از ۱۳ سال توضیحات عراقچی در خصوص بازدید از برخی اماکن تاریخی-مذهبی در قاهره آمریکا جایزه ۱۰ میلیون دلاری بر سر الجولانی را لغو کرد فایننشال تایمز: ترامپ به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد جزئیات دیدار الجولانی با هیئت آمریکایی در دمشق هشدار وزیر خارجه عراق: داعش در حال سازماندهی مجدد خود است وزارت خارجه آمریکا زندان قزل حصار و ۴ نهاد مرتبط با تجارت نفت ایران را تحریم کرد گروه‌های مسلح تحریرالشام وارد مرز‌های رقه شدند حمله به کنسولگری اسرائیل در نیویورک تحریم‌های جدید آمریکا علیه ناوگان دریایی پنهان ایران پزشکیان در دیدار اردوغان: کمترین خدشه به تمامیت سرزمینی سوریه، به هیچ وجه قابل قبول نیست دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان/ دعوت شهباز شریف از رئیس‌جمهور برای سفر به پاکستان

عدم تمایل ترکیه به خرید سامانه پاتریوت از آمریکا علیرغم تهدیدها

مقام‌های ترکیه‌ای از رد پیشنهاد آمریکا جهت خرید سامانه پدافند موشکی «پاتریوت» خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۲ - ۱۱ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 02
کد خبر: ۵۸۳۵

به گزارش راهبرد معاصر ، در حالی‌که «مولود چاووش ‌اوغلو» وزیر خارجه ترکیه غروب جمعه اعلام کرد که آنکارا در حال مذاکره با واشنگتن بابت پیشنهاد خرید سامانه‌های پدافند موشکی «پاتریوت» است، اینک مقام‌های این کشور از رد پیشنهاد آمریکایی‌ها خبر می‌دهند.

 

وبگاه شبکه خبری «بلومبرگ» بعد از ظهر شنبه به نقل از مقام‌های ترکیه‌ای نوشت که آنکارا پیشنهاد آمریکا برای خرید سامانه موشکی پاتریوت به جای «اس -400 » را رد کرده است.

 

«رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه نیز حدود سه هفته قبل نیز در سخنانی تاکید کرده بود آنکارا تمایلی به خرید این سامانه موشکی ساخت آمریکا ندارد و قرارداد با روس‌ها با قوت اجرا می‌شود زیرا هم از لحاظ زمانی و هم قیمت مقرون به صرفه است و از سویی دیگر قرار است ترکیه در تولید سامانه اس- 400 نیز سهیم باشد.

 

این در حالی است که آمریکا ، ترکیه را تهدید کرده که در صورت خرید سامانه اس-400، تحریم‌هایی را علیه این کشور اعمال می‌کند.

اس-400 ،پیشرفته‌ترین سامانه‌ پدافند موشکی در نوع خود است که می‌تواند اهداف مختلفی از جمله موشک‌های بالستیک قاره‌پیما، کروز و جنگنده‌های رادار گریز را هدف قرار دهد.سقف ارتفاع پوشش هوایی این سامانه نیز 27 کیلومتر است.

 

نمونه پیشرفته‌تر این سامانه، اس-500 است که روسیه تاکنون آن را به هیچ کشوری نفروخته است. اس-500 با استقرار در «کالینگراد » در روسیه قادر است تمام لهستان، بخش اعظم آلمان از جمله برلین را پوشش دهد.

ارسال نظر