حماس: منتظر پاسخ رسمی میانجی‌گران درباره توافق هستیم/ تا زمان دریافت پاسخ، موضع خود را بر پایبندی به توافق و اجرای مرحله دوم حفظ خواهیم کرد س‌بی‌اس: هیچ مذاکره جدیدی با ایران برنامه‌ریزی نشده / گفت‌و‌گو‌های مستمر میان ویتکاف و کوشنر با طرف ایرانی از طریق میانجی‌ها در جریان است حزب‌الله عراق: در پی ارتقای سلاح‌های خود هستیم، نه تحویل آن وزیر امور خارجه پاکستان از عراقچی برای سفر به اسلام‌آباد دعوت کرد ترامپ: تنگه هرمز را ما کنترل می‌کنیم / ایرانی‌ها در حال مذاکره هستند! نتانیاهو از طریق پست شبکه اجتماعی ترامپ مطلع شد حمله گسترده منتفی شده‌است / اسرائیل: از روند تصمیم‌گیری آمریکا در خصوص ایران کنار گذاشته شده‌ایم کشتی اسکورت شده آمریکا در تنگه هرمز هدف قرار گرفت + تصاویر موقعیت کشتی زمین گیر شده عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد

فرانسه: تلاش آمریکا برای بازگرداندن تحریم ها علیه ایران بی اعتبار است

فرانسه: تلاش آمریکا برای بازگرداندن تحریم ها علیه ایران بی اعتبار است وزارت خارجه فرانسه در بیانیه‌ای تلاش آمریکا برای بازگرداندن قطعنامه‌های تحریمی سازمان ملل علیه ایران را «بی‌اعتبار» توصیف کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۹ - ۲۰ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 10
کد خبر: ۵۸۴۵۱

وزارت خارجه فرانسه در بیانیه‌ای تلاش آمریکا برای بازگرداندن تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران را «بی‌اعتبار» توصیف کرده است.

 

پیش از این وزارت خارجه آلمان از رایزنی «هایکو ماس»، وزیر خارجه آلمان، «دومینیک راب»، وزیر خارجه انگلیس و «ژان ایو لودریان»، وزیر خارجه فرانسه درباره گام‌های بعدی در خصوص برجام خبر داده بود.

 

وزارت خارجه فرانسه در بیانیه‌ای درباره این رایزنی‌ها خاطرنشان کرده است: «وزیر خارجه فرانسه با همتایانش درباره گام‌های بعدی درباره این مسئله (ایران) رایزنی کرد.»

 

در ادامه این بیانیه آمده است: «در خلال این جلسه، او بار دیگر بر اهمیت تلاش‌های مشترک این سه کشور برای حفظ این توافق هسته‌ای که در سال ۲۰۱۵ با ایران منعقد شد، به خصوص در شرایط تلاش‌های بی‌اعتبار ایالات متحده برای بازاعمال تحریم‌های چندجانبه علیه ایران، تأکید کرد.»

 

فرانسه در این بیانیه همچنین از ایران خواسته در آنچه به ادعای این کشور اقدامات «ناسازگار با تعهدات هسته‌ای» است تجدیدنظر کرده و به پایبندی کامل توافق بازگردد.

 

در بیانیه وزارت خارجه فرانسه آمده است: «وزیر خارجه همچنین بر ضرورت تجدیدنظر ایران در اقدامات ناسازگار با تعهدات هسته‌ای این کشور و بازگشت فوری به اجرای کامل آن تعهدات تأکید کرد.»

 

مطابق این بیانیه، وزیر خارجه فرانسه خواستار ادامه تلاش‌های مشترک فرانسه، آلمان و انگلیس در این چارچوب شده و آن را برای حمایت از برجام، «کلیدی» توصیف کرده است.

 

فارس

کلمات کلیدی: فرانسه هایکو ماس
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار