غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

آلمان: تحریم تسلیحاتی ایران باید تمدید شود!

وزیر خارجه آلمان در اظهاراتی که نشان از ضعف برلین در برابر آمریکا و رژیم صهیونیستی دارد؛ مدعی شد لغو تحریم تسلیحاتی ایران به ضرر منطقه است و سایر کشورهای اروپایی هم باید تابع این نظر باشند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۱ - ۰۶ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 27
کد خبر: ۵۶۵۶۴

«هایکو ماس» وزیر خارجه آلمان پس از دیداری که در برلین با «گابی اشکنازی» همتای صهیونیست خود داشت؛ مدعی لزوم استمرار تلاش‌ها برای تمدید تحریم تسلیحاتی علیه ایران شد.

 

البته، وی همزمان گفت که آلمان هنوز هم به برجام به عنوان بهترین راه ممانعت از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای نگاه می‌کند.

 

این ادعای ماس در حالی است که ایران همواره با صلح‌آمیز خواندن برنامه هسته‌ای خود، تاکید کرده که تسلیحات اتمی در دکترین دفاعی این کشور جایی ندارد.

 

وزیر خارجه آلمان در ادامه ادعاهای خود افزود: امیدواریم کشورهای اروپایی، و نه فقط آلمان، مانع از این (لغو تحریم تسلیحاتی ایران) شوند. این به ثبات منطقه ‌کمکی نمی‌کند.

 

ماس ادعاهای خود را اینگونه ادامه داد که آمریکا به دنبال تمدید کامل تحریم‌های تسلیحاتی علیه ایران است که قطعاً با وتوی روسیه و چین در شورای امنیت مواجه خواهد شد حال آنکه آلمان و سایرین (متحدان اروپایی) در تلاشند تا راه‌حل میانه‌ای پیدا کنند که مورد تائید چین و روسیه باشد و در عین حال با وتوی آمریکا نیز مواجه نشود.

 

وی در این باره گفت: به دنبال حصول راه‌حلی دیپلماتیک هستیم تا در آینده، تحریمی تسلیحاتی علیه ایران وجود داشته باشد.

 

 ادعاهای ماس در حالی ایراد شد که آلمان، فرانسه و انگلیس پیشتر به قطعنامه تمدید تحریم تسلیحاتی ایران که از سوی آمریکا پیشنهاد شد؛ رای ممتنع داده بودند.

 

این در حالی است که این سه کشور اروپایی، پیش از رای‌گیری شورای امنیت در مورد تمدید تحریم تسلیحاتی ایران، در بیانیه‌ای مشترک پیشنهاد داده بودند از آنجا که حتی در صورت لغو تحریم تسلیحاتی سازمان ملل، تحریم‌های تسلیحاتی اتحادیه اروپا برای دست‌کم یک سال و نیم دیگر باقی می‌ماند؛ روسیه و چین هم با تمدید کوتاه‌مدت تحریم‌های سازمان ملل موافقت کنند.

 

از سویی، سخنان ماس بار دیگر نشان داد که اتحادیه اروپا همچنان قادر به پیشبرد سیاست خارجی مستقلی نیست و در برابر فشارهای آمریکا سر تسلیم فرود می‌آورد.

 

ادعای ماس در حالی است که تحریم تسلیحاتی ایران ۲۷ مهرماه امسال مطابق نص صریح برجام به پایان می رسد و اروپا که در زمینه راه اندازی کانال تجاری با ایران بدعهدی و با واشنگتن همراهی کرد حال با گذاشتن شرط برای پایان تحریم تسلیحاتی ایران درصدد همراهی مجدد با دولت واشنگتن و نقض برجام است.

 

مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر