کشتی اسکورت شده آمریکا در تنگه هرمز هدف قرار گرفت + تصاویر موقعیت کشتی زمین گیر شده عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران

دیدار نخست‌وزیر عراق با رئیس منطقه کردستان

دیدار نخست‌وزیر عراق با رئیس منطقه کردستان نخست وزیر عراق و رئیس منطقه کردستان امروز در جریان یک دیدار، مسائلی مانند انتخابات عراق و هماهنگی بین نیروهای مسلح این کشور را بررسی کردند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۹ - ۲۱ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 11
کد خبر: ۵۸۵۱۷

به گزارش راهبرد معاصر «مصطفی الکاظمی» نخست وزیر عراق امروز با «نیچروان بارزانی» رئیس منطقه کردستان دیدار کرد.

 الکاظمی و بارزانی در این دیدار، وضعیت عراق و مهمترین مسائلی را که این کشور با آن روبروست، بررسی کردند.

در بیانیه دفتر نخست وزیر عراق آمده است که در این دیدار، پرونده‌های مشترک بین دولت فدرال و منطقه کردستان بحث و بررسی شد.

طرفین در این دیدار همچنین بر هم‌افزایی تلاشها و یکسان‌سازی مواضع بغداد و اربیل برای حل مشکلات کنونی تأکید کردند.

در این دیدار همچنین اتفاق نظر و تأکید مشترکی بر اهمیت گفت‌وگوی متقابل و رجوع به قانون اساسی به عنوان یک ستون جامع برای حل تمامی مشکلات وجود داشت.

الکاظمی و بارزانی همچنین تأکید کردند که باید وضعیت به گونه‌ای شود که به سود همه اقشار ملت عراق باشد.

در این دیدار همچنین بر تداوم هماهنگی امنیتی بین گروههای مسلح عراق برای جلوگیری از نفوذ عناصر تروریستی داعش تأکید شد.

الکاظمی و بارزانی همچنین با تأکید بر لزوم برگزاری انتخابات موفقیت‌آمیز، تصریح کردند که این انتخابات باید بیانگر اراده ملت عراق و اختیارات دموکراتیک آنان باشد.

 

فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار