غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

تمجید رئیس جمهور مصر از پادشاه بحرین

رئیس جمهور مصر از پادشاه بحرین به خاطر عادی‌سازی روابط با رژیم اشغالگر قدس و خیانت آشکار به ملت فلسطین تمجید کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۹ - ۲۱ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 11
کد خبر: ۵۸۵۷۲

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از شبکه الجزیره، عبدالفتاح السیسی رسما از توافق عادی سازی حکومت بحرین و رژیم صهیونیستی حمایت کرد.

السیسی مدعی شد من این گام را در راستای تحکیم ثبات و صلح می دانم به گونه ای که صلح عادلانه و دائمی را برای مسئله فلسطین محقق می کند.

از سوی دیگر خبرگزاری رسمی بحرین از تماس تلفنی حمد بن عیسی آل خلیفه پادشاه بحرین با نخست وزیر رژیم صهیونیستی خبر داد.

این رسانه اعلام کرد پادشاه بحرین در تماس با دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا و بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل بر ضرورت دستیابی به صلح فراگیر به عنوان یک گزینه راهبردی! تاکید کرد.

بر اساس این گزارش، پادشاه بحرین به زعم خود خواستار دستیابی به صلح عادلانه بر اساس راه حل دو دولت و قطعنامه های بین المللی شد.

خبرگزاری رسمی بحرین افزود پادشاه بحرین از تلاشهای دولت آمریکا برای پیشبرد صلح و برقراری امنیت در خاورمیانه تقدیر کرد.

 

تسنیم

ارسال نظر