اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟

واکنش تند لاریجانی به نامه نوبخت درباره اجرا نکردن قانون افزایش حقوق‌ها

رئیس مجلس شورای اسلامی نسبت به نامه روز گذشته نوبخت درباره اجرا نکردن قانون افزایش ۴۰۰ هزار تومانی حقوق‌‌ها در سال آینده واکنش تندی نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۶ - ۱۲ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 03
کد خبر: ۵۸۷۲
تعداد نظرات: ۲ نظر
به گزارش راهبرد معاصر ، حجت‌الاسلام سیدناصر موسوی‌لارگانی نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز(یکشنبه، 12 اسفند) پارلمان در تذکری شفاهی، گفت: روز گذشته مجلس در جریان بررسی بودجه، موضوع افزایش حقوق و مزایا را تصویب کرد تا برای همگان به یک میزان یکسان حقوق اضافه شود.
 

وی، راهکار مجلس برای افزایش حقوق‌ها در سال آینده را متناسب با عدالت دانست و اظهار داشت: با این راهکار مجلس، اگر کسی 20 میلیون حقوق می‌گیرد، دیگر چهار میلیون به حقوق‌اش اضافه نمی‌شود، اما هنوز مجلس تمام نشده بود، دولت اعلام کرد که قانون را اجرا نمی‌کند.


براساس این گزارش، علی لاریجانی رئیس مجلس که ریاست جلسه را به عهده داشت، در  پاسخ به تذکر موسوی‌لارگانی درباره‌ نامه نوبخت برای اجرای مصوبه مجلس در زمینه افزایش حقوق‌ها گفت: هر کسی هر حرفی زد، اینقدر روی آن حساب باز نکنید، مگر می‌تواند قانون را اجرا نکند، بی‌جا کرده‌اند که چنین حرفی می‌زنند، وقتی قانون تصویب می‌شود، لازم‌الاجراست.


مجلس شورای اسلامی روز گذشته(شنبه، 11 اسفند) در مصوبه‌ای ذیل لایحه بودجه سال 98، مقرر کرد که حقوق تمامی حقوق‌بگیران در سال آینده، 400 هزار تومان افزایش یابد، اما بلافاصله پس از این مصوبه، محمدباقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در نامه‌ای به علی لاریجانی رئیس مجلس اعلام کرد که "اجرای این مصوبه برای دولت امکانپذیر نیست"، لاریجانی نیز این اظهارات را در واکنش به نامه نوبخت و پس از تذکرات مکرر چند تن از نمایندگان مجلس بیان کرده است.

تسنیم

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
فرهنگی بازنشسته
Iran, Islamic Republic of
۰۸:۲۲ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۳
0
0
جنگ.زرگری آمفوتر بی.پایان! که هیچ تاثیری در سرعت افزایشی تورم و گرانی کالاهای اساسی اهالی خط.فقر و زیرش، نمی‌تواند داشته.باشد. چه ۵۰۰ هزارتومان یا ۲ میلیون.تومان هم، در این شرایط "قامت.قیامت"، به حقوق من نوعی بازنشسته ۶۳ ساله، که اکنون کلکسیون امراض قلبی و روماتیسمی و پروستات و اعصاب و روان و زخم‌های گوارشی، در مسیر مصیبت.بار هزینه‌های دارو و درمان شورانگیز، هستم، هیچ تاثیر مثبتی نمی‌تواند داشته باشد.
میرزایی
Iran, Islamic Republic of
۲۲:۱۰ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۳
0
0
آقای لاریجانی یک سوال آیا نمایندگان، نمایندگان قشر بازنشسته حقوق حداقل بگیرسازمان تامین اجتماعی نیستند؟ چرا برای ما کاری نمیکنید؟ همسان سازی ما چه میشود وام هم که نگرفتیم واقعا با1260000تومان با مستاجری و این خرج سرسام آور میشود زندگی کرد؟ فکر چاره برای ما هم باشید ماهم از این مردمیم و ازسازمان گله داریم.
آخرین اخبار