عمران خان و همسرش به ۱۷ سال حبس محکوم شدند زن سوری به دلیل مشکل خانوادگی دست به عملیات مرگبار انتحاری در خانه‌اش زد بقائی: آمریکا عدالت‌خواهان را تحریم و نسل‌کش‌ها را آزاد گذاشت سوئد سفیر ایران را احضار کرد پاسخ رسمی مسکو برای تحویل بشار اسد ایران: تلاش‌های آمریکا برای لاپوشانی نقض‌های بین‌المللی مزورانه است نطق خبرساز ترامپ درباره تهدید هسته‌ای ایران چه کسانی طالبان را تطهیر می‌کنند؟ سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد

زندگی را برای مردم ایران سخت‌ کرده‌ایم

وزیر خارجه آمریکا با اذعان تلویحی به دشوار ساختن زندگی برای مردم ایران، گفت که واشنگتن به فشار بر جمهوری اسلامی ادامه می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۴ - ۲۴ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 14
کد خبر: ۵۸۸۸۳

به گزارش راهبرد معاصر؛  «مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا طی اظهاراتی در راستای سیاست موسوم به کارزار فشار حداکثری بر جمهوری اسلامی ایران، اذعان کرد که زندگی را برای مردم ایران سخت‌تر کرده‌اند.

 

صفحه توئیتر وزارت خارجه آمریکا بامداد دوشنبه به نقل از پامپئو نوشت: «ما زندگی را برای جمهوری اسلامی ایران و رژیم آن، بسیار سخت کردیم. ما به فشار آوردن به آنها ادامه می‌دهیم... رئیس‌جمهور ترامپ صراحتاََ اعلام کرد که ایران هرگز سلاح اتمی نخواهد داشت».

 

واشنگتن بعد از خروج از برجام در راستای سیاستی موسوم به «فشار حداکثری» به اقداماتی تحریک‌آمیز و تنش‌زا روی آورد. ایران نیز در واکنش به این اقدام آمریکا و همچنین انفعال اروپا در برابر یکجانبه‌گرایی واشنگتن، در پنج گام از تعهدات خود در توافق هسته‌ای کاست.

در حالی که بیش از ۲ سال از این وعده می‌گذرد دولت آمریکا در تحقق این هدف ناکام مانده و به همین دلیل ترامپ به خصوص در آستانه انتخابات ریاست‌جمهوری ماه نوامبر از سوی گروه‌های مختلف در آمریکا آماج انتقادات قرار گرفته است.

 

منتقدان ترامپ او را به نداشتن راهبرد در قبال ایران، تشدید بی‌مورد تنش‌ها با این کشور و جدا کردن مسیر آمریکا از متحدانش متهم کرده‌اند.

 

با این حال پامپئو چندی پیش مدعی شد تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران از نیمه شب ۲۰ سپتامبر (۳۰ شهریور) به وقت گرینویچ احیا خواهند شد./ فارس

ارسال نظر