بیانیه ایران درباره حملات وحشیانه آمریکا و هشدار به همسایگان جنوبی روایت بقائی از مخالفان مقابله با تروریسم و جنایات بین‌المللی حفاظت امنیتی مادام‌العمر برای نتانیاهو از کابوس مرگ رهبر انصارالله یمن: آمریکا و اسرائیل منشأ شرارت و بی‌ثباتی در جهان هست کرملین: تماس‌ها با ایران ادامه دارد نارضایتی ترام‍پ از هگست بابت وعده‌های محقق‌نشده در جنگ علیه ایران سفر نتانیاهو به آمریکا لغو شد آمریکا با نیروی زمینی می‌تواند تنگه هرمز را تصرف کند؟ مقام روس: آمریکا قصد داشت مانند ونزوئلا در ایران نیز کودتا راه اندازد مراکز آمریکا در کویت و بحرین هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت ادعای ترامپ: ایرانی‌ها می‌خواهند دیدار کنند؛ آنها می‌خواهند به توافق برسند / آنها مذاکره‌کنندگان خوبی هستند احضار مجدد سفیر انگلیس در تهران به وزارت امور خارجه سنتکام مدعی آغاز موج جدید حملات به ایران شد اکسیوس: مذاکرات اسرائیل و لبنان در رم مثمر و مثبت بوده / اجرای مناطق آزمایشی طی چند روز آینده آغاز خواهد شد شنیده شدن صدای انفجار‌های مهیب در اربیل / منابع عراقی: مقر‌های گروه‌های تجزیه‌طلب ضدایرانی هدف حمله قرار گرفته ادعای ونس: ما برای تغییر نظام، نیرویی به ایران اعزام نخواهیم کرد

یادداشت بایدن در سی ان ان درباره راه‌های «هوشمندانه‌تر» سختگیری علیه ایران

یادداشت بایدن در سی ان ان درباره راه‌های «هوشمندانه‌تر» سختگیری علیه ایران بایدن نامزد حزب دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در یادداشتی سه راه هوشمندانه سختگیری علیه ایران را برشمرده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۲ - ۲۴ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 14
کد خبر: ۵۸۸۹۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  جو بایدن طی یادداشتی در پایگاه اینترنتی شبکه خبری سی‌ان‌ان برنامه سه مرحله اى خود در قبال ایران را برشمرده و تاکید می کند راه های هوشمندانه تری نیز براى سخت گیرى علیه ایران وجود دارد.

 

به عقیده وی سیاست دولت دونالد ترامپ در قبال ایران را شکست خورده است چرا که با خروج از توافق هسته‌ای دچار اشتباه شده و برخلاف منافع آمریکا گام برداشته است.

 

وی در این یادداشت با تأکید براینکه ترامپ با خارج شدن از برجام آمریکا را به انزوا کشاند، نوشته: در دو تلاش اخیر ایالات متحده علیه ایران برای تمدید تحریم تسلیحاتی و بازگرداندن تحریم‌های بین‌المللی، نزدیک‌ترین هم پیمانان واشنگتن در اروپا هم حاضر نشدند با آن همراه شده و ضد ایران موضع بگیرند.

 

بایدن وعده داده اگر در انتخابات نوامبر پیروزی به دست آورد طی سه مرحله سیاست کاخ سفید در برابر ایران را تغییر داده و در ابتدا اعلام خواهد که از رسیدن ایران به تسلیحات هسته‌ای جلوگیری خواهد کرد.

 

وی در تشریح مرحله دوم خود نوشته اگر ایران بشدت برجام را اجرا کند آمریکا هم مجدداً به عنوان نقطه آغاز مجدد به منظور آغاز مذاکراتی دیگر به توافق هسته‌ای خواهد پیوست.

 

بایدن نوشته در در دولت احتمالی وی آمریکا سعی خواهد کرد تا هم پیمانان خود را همراه کرده و بندهای محدود کننده برجام را افزایش داده و تمدید کند.

 

وی در عین حال قصد دارد به موارد دیگر که به زعم او نگرانی در قبال ایران هستند مانند حقوق بشر بپردازد. بر اساس ادعای بایدن به محض ورود به کاخ سفید قانون محدود کننده ورود اتباع مسلمان به آمریکا از جمله ایران را ملغی خواهد کرد.

 

نامزد دموکرات انتخاب ریاست جمهوری آمریکا در توضیح مرحله سوم رویکرد خود به اقدامات منطقه ای ایران اشاره کرده و مدعی شده امنیت رژیم صهیونسیتی را تضمین خواهد کرد. وی همچنین نوشته است از تحریم های هدفمند علیه نقض ادعایی حقوق بشر، حمایت از تروریسم و برنامه موشکی علیه ایران بهره خواهد برد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار