اعلام رسمی ریاست «رئیسی» بر قوه قضاییه/اتهام حسین فریدون، اخلال در نظام اقتصادی نیست-راهبرد معاصر
مشاهده پشه آئدس در برخی از شهر‌های سواحل جنوبی و شمالی سرپرست شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران منصوب شد ساماندهی آسیب‌های اجتماعی در بهشت زهرا کلید خورد مرز مهران آخر هفته مسدود است + جزئیات هشدار زرد هواشناسی در پی افزایش آلودگی هوا در ۶ استان فردا فعالیت نوبت صبح مدارس ۵ شهر غیرحضوری شد توضیحات مهم تامین اجتماعی درباره متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان دمای این مناطق به ۸ درجه زیر صفر رسید | گرمترین نقطه ایران کجاست؟ شگرد مجرمان سایبری، سوءاستفاده از هویت دیگران یا تجارت سیاه هشدار هواشناسی مازندران؛ صیادی در خزر ممنوع رئیس سازمان غذا و دارو منصوب شد زنان در ایران بیشتر از مردان عمر می‌کنند | سن امید به زندگی در ایران به ۸۰ سال می‌رسد؟ آمار بالای گرایش پایه هفتمی‌ها به دخانیات | افزایش مصرف قلیان در بین دختران ۱۳ تا ۱۵ سال! شرور خیابان معیری تهران زمینگیر شد هوای تهران برای همه گروه‌های حساس ناسالم شد؛ ۱٠ نقطه در وضعیت قرمز

اعلام رسمی ریاست «رئیسی» بر قوه قضاییه/اتهام حسین فریدون، اخلال در نظام اقتصادی نیست

امروز محسنی اژه ای در جمع خبرنگاران ریاست جدید قوه قضائیه را معرفی کرد و اعلام نمود حتما پس از این در انجام امور به حجت الاسلام ابراهیم رئیسی یاری خواهد داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۶ - ۱۲ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 03
کد خبر: ۵۸۹۰

به گزارش راهبرد معاصر ، حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در نشست با خبرنگاران در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا در دوره بعدی ریاست قوه قضاییه در قوه قضاییه باقی خواهید ماند؟ گفت: بنده به نظام بدهکار هستم و باید به نظام خدمت کنم و حتما در دوره بعدی ریاست قوه قضاییه هم به رییس جدید آقای رییسی و قوه قضاییه کمک خواهم کرد. وی از خبرنگاران خواست که همانند سال‌های گذشته به قوه قضاییه کمک کنند.


سخنگوی قوه قضاییه افزود: برخی نقد می‌کنند که چرا برای مبارزه با اخلالگران در کشور از رهبری دستور گرفتید؟ ما قبول داریم که فساد هست و بد است و باید با آن مبارزه کرد. از مرداد این اذن را گرفتیم و از اوایل شهریور در چندین استان شروع به کار کردیم و امکان دارد توسعه یابد. آسیب‌شناسی کنیم که این اذن را که گرفتیم از مزایایش استفاده کنیم.

وی افزود: یکی از مسایلی که الان درقوه قضاییه در اولویت کارش است احقاق حقوق عامه است. مسلما دستگاه قضایی به تنهایی نمی‌تواند کاری کند. دستگاه‌ها چه وظیفه‌ای دارند؟

محسنی اژه‌ای تصریح کرد: در مقوله پیشگیری کار می شود اما آیا کافی است؟ ما باید کمک کنیم. یکی دیگر از مسایل حبس زدایی است که به آن توجه کرده‌ایم.

سخنگوی قوه قضاییه تصریح کرد: صادقانه می‌گویم همه ما که در قوه قضاییه هستیم می خواهیم با فساد بدون تبعیض مبارزه کنیم اما مانع کجاست؟ آیا بی انگیزگی ماست؟ آیا موانعی سر راه هست؟ من مطمئنم که با کمک شما رسانه‌ها می‌توانیم بهتر و بدون تبعیض برخورد کنیم.

وی افزود: شاید آقای رییسی کسی دیگر را برای سخنگویی انتخاب کند لذا چه من باشم و چه نباشم از تمام کاستی‌هایی که رخ داده عذر خواهی می‌کنم.

محسنی‌اژه‌ای گفت: ممکن است نشست خبری تا آخر سال  داشته باشیم یا امکان دارد هم نداشته باشیم. من اگر زنده باشم در قوه قضاییه هستم خیالتان راحت.

معاون اول قوه قضاییه ادامه داد: دلم می‌خواهد بیشتر به مردم خدمت و دیدار کنم ولی گاهی دیدار مردمی میسر نیست گرچه دیدارهای مردمی منفعت‌های خوبی دارد.

وی تاکید کرد: به شدت با برگزاری دادگاه علنی  موافقم  و دادگاه‌های علنی برای  قاضی منفعت دارد.

محسنی اژه‌ای خطاب به خبرنگاران رسانه‌ها گفت: از سال ۹۸ کمک کنید که کمی بیشتر مردم را ببینم.

اتهام حسین فریدون اتهام اخلال در نظام اقتصادی نیست
وی همچنین در این نشست گفت: اتهام حسین فریدون اتهام اخلال در نظام اقتصادی نیست و  مشمول اجازه (رهبری برای رسیدگی ویژه به مفاسد اقتصادی) نمی‌شود و مشمول قانون قبلی است. باید برای اصلاح قانون وقت بگذاریم. ما اذنمان فقط برای اتهام  اخلال در نظام اقتصادی کشور است.

معاون اول قوه قضاییه گفت: ما سه قانون اعم از قانون مصوب ۶۹ و مجازات اسلامی و بخش‌هایی از قانون قاچاق کالا و ارز را داریم. اذن ما از مقام معظم رهبری به استناد قانون اخلالگران مصوب ۶۹ و قانون مجازات اسلامی است و پرونده کسانی که در این حوزه مطرح‌اند و علنی رسیدگی می‌شود را اسم می‌بریم.

ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده