مقاومت عراق: دستانمان همچنان بر روی ماشه است دانمارک: ترامپ تهدید‌های خود درباره گرینلند را متوقف کند دیدار مقامات فلسطینی و مصری در قاهره تماس اردوغان با بن سلمان با محوریت تحولات سومالی و یمن تأکید عراقچی به تقویت تعاملات دیپلماتیک برای پیگیری منافع ایران در سازمان‌های بین‌المللی آکسیوس: مذاکرات سوریه و اسرائیل فردا در پاریس از سر گرفته می‌شود آژانس اطلاعات فدرال آلمان، اوباما را شنود می‌کرد فرزند مادورو: ما سالم هستیم و در مقابل حملات آمریکا ایستاده‌ایم مادورو و همسرش دوشنبه در دادگاه فدرال نیویورک حاضر می‌شوند وزیر خارجه ونزوئلا: هدف آمریکا فقط غارت منابع طبیعی و انرژی کشور ماست تهدید تازه ترامپ: دلسی رودریگز ممکن است نفر بعدی باشد عراقچی: پیگیری مطالبات ایران از دولت ونزوئلا در دستور کار وزارت خارجه قرار دارد مسکو: آمریکا فورا اعلام کند مادورو و همسرش کجا هستند رهبر مخالفان ونزوئلا: آماده در دست گرفتن قدرت هستیم دخالت آشکار ترامپ در ایران؛ دست آمریکا برای مردم رو شد

احضار سفیر آلمان در تهران به وزارت خارجه

در پی توئیت‌های مداخله‌جویانه اخیر سفارت آلمان در تهران، سفیر این کشور امروز توسط مدیرکل اروپای وزارت امور خارجه احضار و این اقدام خارج از عرف دیپلماتیک این سفارتخانه به شدت محکوم شد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۴ - ۲۴ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 14
کد خبر: ۵۸۹۵۸

به گزارش راهبرد معاصر در پی توئیت‌های اخیر سفارت آلمان در تهران، «هانس اودو موتسل» سفیر این کشور در جمهوری اسلامی ایران امروز (دوشنبه) ۲۴ شهریور ۱۳۹۹ توسط مدیرکل اروپای وزارت امور خارجه احضار شد. 

 

مدیرکل اروپای وزارت امور خارجه  اقدام خارج از عرف دیپلماتیک سفارت آلمان در تهران را به منزله دخالت در امور داخلی کشورمان دانست و به شدت محکوم کرد. 

 

مدیرکل اروپا تصریح کرد: مداخله در قوانین و مقررات و رویه‌های قضایی مستقل جمهوری اسلامی ایران به هیچ وجه قابل قبول و تحمل نیست و از سفارت آلمان انتظار می‌رود حد و حدود وظایف دیپلماتیک خود را شناخته و پا از آن فراتر نگذارد.

 

سفیر آلمان اظهار داشت مراتب را به کشورش منعکس خواهد کرد.

 

 «هانس اودو موتسل» سفیر جدید آلمان در جمهوری اسلامی ایران ۱۵ مرداد ماه سال جاری در آغاز ماموریت خود در کشورمان و در دیدار با محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه رونوشت استوارنامه خود را تقدیم کرد. «میشائیل کلور-برشتولد» پیش از این عهده دار سفارت آلمان در تهران بود که تیر ماه سال جاری در توئیتی از پایان ماموریتش در تهران خبر داد.

 

لازم به ذکر است، سفارت آلمان در تهران اخیرا در صفحه توئیتر این سفارتخانه در رشته توئیت‌هایی مطالبی مداخله جویانه را در خصوص قصاص نوید افکاری منتشر کرده است.

 

حکم قصاص نفس نوید افکاری صبح شنبه ۲۲ شهریور ماه پس از انجام تشریفات قانونی استیذان و با اصرار اولیاء دم و خانواده مقتول به مرحله اجرا گذارده شد.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار