کاتس: اسرائیل از جنوب لبنان عقب‌نشینی نمی‌کند ونس: مذاکرات با ایران موفقیت‌آمیز بوده است کشته‌های زلزله ونزوئلا به ۱۴۳۰ نفر افزایش یافت سخنگوی وزارت خارجه: ایتالیا درباره نقش خود در جنگ علیه ایران، سفسطه می‌کند ادعای نتانیاهو: دولت بیروت با حضور ما در جنوب لبنان موافقت کرد عراقچی یکشنبه به عراق سفر می‌کند ادعای وال‌استریت‌ژورنال درباره حمله ایران به یک نفتکش زلزله سنگین در همسایگی ایران / زمین لرزه ۶ ریشتری منطقه هندوکش در افغانستان را لرزاند متن کامل توافقنامه سازشکارانه دولت لبنان با اسرائیل منتشر شد + جزئیات خبر مهم سخنگوی دولت درباره تنگه هرمز؛ تهران و مسقط پای میز مذاکره می‌روند روسیه: نیروگاه هسته‌ای جدیدی در ایران احداث می‌کنیم اسموتریچ: اسرائیل باید به تنهایی علیه موشک‌های ایرانی اقدام کند ادعای الحدث درباره برگزاری مذاکرات ایران و آمریکا در دوحه واکنش نبیه بری به توافق چارچوبی دولت لبنان و اسرائیل: این فتنه است منابعی در حزب‌الله: چارچوب توافقی که در واشنگتن به امضا رسیده، از نظر مقاومت مردود است؛ هیچ‌گونه الزام‌آوری برای ما ندارد اعلام رسمی توافق چارچوبی لبنان و اسرائیل / کان نیوز: طرفین دربارهٔ رسیدگی به شبکهٔ تونل‌ها و تجمعات نظامی حزب‌الله، و مذاکرات دربارهٔ مرز زمینی اسرائیل و لبنان، به تفاهم دست یافته‌اند

رهنمودهای آیت الله سیستانی نقشه راه نجات عراق است

رهنمودهای آیت الله سیستانی نقشه راه نجات عراق است احزاب و شخصیت های عراقی عمل به رهنمودهای مرجعیت عالی دینی عراق توسط قوای سه گانه، احزاب سیاسی و مردم این کشور را راه نجات عراق از هرج و مرج و تفرقه توصیف کردند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۲ - ۲۴ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 14
کد خبر: ۵۹۰۰۸

به گزارش راهبرد معاصر  یک عضو ائتلاف «الفتح» در پارلمان عراق با اعلام حمایت از دعوت مرجعیت عالی دینی این کشور به برگزاری انتخابات زودهنگام تاکید کرد که چیزی که مانع برگزاری انتخابات است اختلافات شدید بر سر قانون انتخابات است.

«مختار الموسوی» یک عضو ائتلاف الفتح در گفت‌وگو با پایگاه خبری «المعلومه» گفت: «ما از دعوت مرجعیت دینی برای برگزاری انتخابات زودهنگام حمایت می‌کنیم.»

وی افزود: «چیزی که مانع برگزاری انتخابات زودهنگام است، شدت اختلاف بر سر قانون انتخابات است که در هر جلسه‌ گفت‌وگویی که برای تقریب دیدگاه‌ها درباره حوزه‌های انتخابیه برگزار می‌شود، این اختلاف شدیدتر می‌شود».

الموسوی گفت: «ملت عراق زمانی می‌توانند آماده ورود به انتخابات زودهنگام شوند که اوضاع خدمات رسانی به آنها هم تا قبل انتخابات تا حدی بهبود یابد».

یک عضو سابق پارلمان عراق هم روز دوشنبه تأکید کرد که مرجعیت عراق برای قوای سه گانه و احزاب سیاسی، نقشه راه و پیام بسیار محتوایی و مفصلی ارایه کرد که عدم پایبندی به آن عراق را به هرج و مرج و تفرقه خواهد کشاند.

«محمد اللکاش» در گفت‌وگو با پایگاه خبری المعلومه گفت: «دیدار  پلاسخارت نماینده سازمان ملل در امور عراق با آیت الله سیستانی و بیانیه‌ای که پس از آن از سوی دفتر این مرجع عالیقدر دینی صادر شد، نقشه راه و پیام بسیار محتوایی و مفصلی برای قوای سه گانه و احزاب سیاسی و شهروندان بود که باید ظرف هشت ماه آتی تا زمان برگزاری انتخابات زودهنگام در اوایل ژوئن 2021 به آن عمل کنند».

او افزود: «عدم پایبندی به دستورالعمل‌ها و توصیه‌های مرجع عالیقدر دینی در عراق به معنای وارد شدن این کشور به هرج و مرج و تفرقه است».

نماینده سازمان ملل در امور عراق روز یکشنبه در نجف اشرف با آیت‌الله سیستانی مرجع شیعیان عراق دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

 محور گفت‌و‌گوهای طرفین در این دیدار، برگزاری انتخابات زودهنگام و مبارزه با فساد و افزایش کارایی دولت و در ادامه ممانعت از دخالت‌های خارجی در امور داخلی عراق بود.

آیت‌الله سیستانی بر ضرورت برگزاری انتخابات زودهنگام پارلمانی تاکید کرد و آن را مسیری برای خروج از بحران‌های سیاسی و اقتصادی و امنیتی دانست.

وی همچنین بر لزوم مبارزه با فساد و افزایش کارایی نهادهای دولتی و حاکمیتی پرداخت. لزوم تحقق عدالت اجتماعی، مبارزه با فساد، تسلط بر گذرگاههای مرزی، بهبود کارایی نیروهای امنیتی، محاکمه تمامی کسانی که در جریان اعتراضات به مردم یا نیروهای امنیتی حمله کردند و جمع آوری سلاح‌های غیر قانونی از جمله نکاتی بود که در سخنان ایشان بیان شد.

آیت‌الله سیستانی بر لزوم حفظ حاکمیت عراق و ممانعت از دخالت‌های خارجی تاکید کرد  اتخاذ موضع واحد در قبال تلاش‌ها و توطئه‌هایی که به دنبال تجزیه و نا امنی عراق هستند، خواستار شد.

این اولین دیدار پلاسخارت با آیت‌الله سیستانی پس از شیوع کرونا بود. آخرین سفر نماینده سازمان ملل به نجف اشرف در ۱۲ اکتبر ۲۰۱۹ انجام شده بود.

روسای قوای سه گانه عراق هم روز گذشته از بیانیه مرجعیت عالی دینی این کشور درباره برگزاری انتخابات زودهنگام حمایت کردند.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار