آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

عضو پارلمان عراق: برنامه عربی-آمریکایی قصد تجزیه عراق را دارند

عضو کمیسیون امنیت و دفاع پارلمان عراق درباره برنامه آمریکایی-عربی برای بازگشت طائفه‌گری به عراق و احیای طرح قدیمی تجزیه این کشور هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۸ - ۲۵ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 15
کد خبر: ۷۰۵۷۸

به گزارش راهبرد معاصر «کریم علیوی المحمداوی» عضو کمیسیون امنیت و دفاع پارلمان عراق، درباره طرح آمریکا و برخی کشورهای حاشیه خلیج فارس برای بازگشت طائفه‌گری جدید به کشور هشدار داد و گفت که آمریکا به دنبال احیای طرح تجزیه عراق است.

وی در گفت‌وگو با پایگاه خبری «المعلومه»، تصریح کرد: ایالات متحده آمریکا، برخی کشورهای حاشیه خلیج فارس و نیز سیاستمداراتی که با آنها در ارتباط هستند، تلاش دارند تا بار دیگر طرح تجزیه عراق به سه کشور کوچکتر را احیا کنند.

این نماینده عراقی گفت: تحرکات و فراخوان‌هایی سری در سطح داخلی و خارجی برای احیای ایده ایجاد چند اقلیم با هدف تسهیل امکان بازگشت طائفه‌گری و تروریسم وجود دارد. نیروهای ملی سنی و کُردی مخالف تجزیه عراق به سه کشور کوچک هستند و طرح‌های آمریکایی در عراق را رد می‌کنند.

این در حالی است که در انتخابات اخیر آمریکا، «جو بایدن» صاحب نظریه تجزیه عراق به سه اقلیم کردی، سنی و شیعی که اشراف ویژه‌ای بر روی پرونده عراق دارد و روابط نزدیکی با برخی سیاستمداران عراقی دارد، به قدرت رسیده است و تحلیل‌گران بر این باورند که وی در نهایت به بهانه‌های مختلف این پروژه قدیمی را احیا و با بازبینی در برخی بخشهایش، آن را اجرایی می‌کند.

فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار