تکذیب یک آگهی توسط سفارت روسیه در ایران ترامپ: اگر رئیس‌جمهور نمی‌شدم، جنگ جهانی سوم رخ می‌داد اعتراف اسرائیل به قدرت موشکی ایران: سرعت ساخت موشک در ایران فراتر از انتظار است رایزنی محمود عباس و رئیس‌جمهور قزاقستان درباره تحولات فلسطین ادعای جدید نخست‌وزیر اسرائیل علیه حماس عراقچی: ایران همزمان برای مذاکره و دفاع از منافع ملی آماده است مسکو: آمریکا باید از درگیری تمام‌عیار در ونزوئلا جلوگیری کند تونی بلر از برنامه ترامپ برای «هیات صلح غزه» کنار گذاشته شد عراقچی: باید ثابت می‌کردیم دشمنان از طریق جنگ نمی‌توانند به اهداف خود برسند وقوع زلزله ۷ ریشتری در ژاپن؛ هشدار سونامی صادر شد اعتصاب گسترده علویان سوریه اسلامی: سازمان انرژی اتمی در حمله نظامی هیچ تلفاتی نداشت/ هیچ بازرسی در ایران نیست ریابکوف: روسیه شانه‌به‌شانه در کنار مادورو ایستاده است مرتس: آلمان در آینده نزدیک فلسطین را به‌رسمیت نمی‌شناسد نتانیاهو: ما در سوریه باقی خواهیم ماند

ظریف: ترامپ می گوید جان و مال آمریکایی‌ها فدای اسرائیل شده است

وزیر امور خارجه کشورمان اعلام کرد اعتراف رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر اینکه حضور آمریکا در خاورمیانه فقط به خاطر اسرائیل است، نشان می‌دهد که پول مالیات‌دهندگان و جان نظامیان آمریکایی فدای چه کسانی شده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۲ - ۲۷ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 17
کد خبر: ۵۹۳۹۱

به گزارش راهبرد معاصر محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران روز پنج‌شنبه در پیامی توئیتری خاطرنشان کرد که اظهارات اخیر دونالد ترامپ نشان می‌دهد که دولت آمریکا نه‌تنها با حمایت از رژیم صهیونیستی منطقه خاورمیانه را به ویرانی کشانده است، بلکه 7 تریلیون دلار پول مالیات‌دهندگان و جان هزاران سرباز آمریکایی را فدای رژیم صهیونیستی کرده است.

ظریف در این پیام توئیتری با اشاره به اظهارات اخیر ترامپ که دامادش را رهبری فوق‌العاده برای اسراییل خوانده و اعتراف کرده که حضور آمریکا در خاورمیانه فقط به خاطر اسرائیل است، نوشت: »تازه‌ترین اعترافات ترامپ در خصوص اینکه: وفاداری خانواده‌اش واقعا به کجاست؛و دلیل اینکه هفت تریلیون دلار پول به زحمت‌درآمده مالیات‌دهندگان آمریکایی و آن همه جان قربانی شدند.»

وی در ادامه تصریح کرد: «کسانی که اسرائیل اولویت نخستشان است، فقط منطقه ما را نابود نکرده‌اند، بلکه به مردم خودشان هم خیانت کرده‌اند، فقط برای آنکه رأی بیاورند.»

 

تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار