غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

ورود ناو هواپیمابر آمریکا به خلیج فارس

ناو هواپیمابر «یو‌اس‌اس نیمیتز» آمریکا برای پشتیبانی از عملیات ائتلاف موسوم به ضد داعش وارد خلیج فارس شد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۲ - ۲۸ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 18
کد خبر: ۵۹۵۰۳

به گزارش راهبرد معاصر ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا  که در بحرین مستقر است روز جمعه اعلام کرد که ناو هواپیمابر «یو‌اس‌اس نیمیتز» با همراهی ناوچه‌های «پرنستون» و «فیلیپین سی» و همچنین ناوشکن «یو‌اس‌اس استرت» وارد خلیج فارس شده است.

 

بر اساس بیانیه ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا، ماموریت این ناوگروه عملیات و آموزش متحدان منطقه‌ای و ائتلاف بوده و فراهم کردن پشتیبانی هوایی دریایی از عملیات ائتلاف ضد داعش است.

 

پس از خروج ناو هواپیمابر «ابراهام لینکلن» در نوامبر گذشته، این اولین بار است که یک ناوهواپیمابر دیگر وارد منطقه خلیج فارس می‌شود.

ناو نیمیتز  چند روز پیش برای توقف کوتاه و برخی اقدامات لجستیکی در بندر «الدقم» در عمان پهلو گرفته بود.

 

آمریکا و دولت عمان سال 2019 توافق کردند تا ناوهای هواپیمابر آمریکا امکان دسترسی به بنادر این کشور را داشته باشند. اینک بندر الدقم دومین پایگاه ناوگان پنچم دریایی ایلات متحده در منطقه محسوب می شود.

 

فارس

ارسال نظر