کاظم صدیقی: فرزند فاضل من در حال سجده سحری و در برابر تهاجم بی امان رسانه‌ای جان مظلوم و محنت کشیده خود را به جان آفرین تسلیم نمود پزشکیان: دولت فرمایشات رهبری را پشتوانه‌ای محکم برای خود می‌داند اطلاعیه مهم سپاه پاسداران در خصوص عملیات تست سامانه‌های پدافندی در ماهشهر  ستاد کل نیرو‌های مسلح: اقدام دولت استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و رژیم صهیونی است شلیک موشک‌های بالستیک سپاه به سمت مناطقی از کردستان عراق تکذیب شد پزشکیان: در ترویج زیست عفیفانه اقداماتی انجام نشود که به سرمایه اجتماعی کشور آسیب بزند کشف محموله سلاح و مهمات جنگی در ارتفاعات کردستان عذرخواهی استاندار تهران از مردم؛ مازوت سوزی در نیروگاه‌ها نداریم توئیت عبری جدید رسانه رهبر انقلاب: منفورترین سازمان و باند حاکم در دنیا رژیم صهیونی است ابوترابی فرد: باید رئیس جمهور و دولت را یاری کنیم/ سال‌هاست بهره‌وری در ایران صفر است مشاور رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: بخش زیادی از توان عملیاتی اسرائیل در جنگ ۱۲ روزه از مدار خارج شد پاسخ حضرت آیت الله خامنه‌ای به نامه نوه سردار حاجی زاده رایزنی در خصوص لایحه اصلاح ماده ۱۰۶ قانون مدیریت خدمات کشوری / سرانجام فاصله حقوق شاغلان و بازنشستگان رهبر معظم انقلاب: در جنگ ۱۲ روزه برنامه‌ریزی ۲۰ ساله دشمن شکست خورد رهبر انقلاب امشب با مردم ایران سخن خواهند گفت

خرازی: ایران به هرگونه تجاوز آمریکا پاسخ قاطع می‌دهد

رییس شورای راهبردی روابط خارجی گفت: ایران براساس ماده ۵۱ منشور سازمان ملل متحد درباره حق ذاتی دفاع از خود مجاز است و بی‌درنگ پاسخی قاطع به هرگونه اقدام تجاوزکارانه آمریکا به بهانه بازگشت قطعنامه‌های لغو شده را در قطعنامه ۲۲۳۱ بدهد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۰ - ۲۹ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 19
کد خبر: ۵۹۶۵۱

به گزارش راهبرد معاصر سید کمال خرازی درباره ادعای آمریکا مبنی بر بازگشت تحریم‌های شورای امنیت از جمله تحریم تسلیحاتی ایران گفت: این ادعای آمریکا آن‌قدر بی‌مبنا و بی‌معناست که حتی متحدان نزدیک آمریکا نیز آن را غیرمشروع می‌دانند؛ زیرا با خروج آمریکا از برجام حقی برای آن رژیم در استفاده از بند ماشه در برجام یا قطعنامه ۲۲۳۱ قائل نیستند.

خرازی تصریح کرد: البته آمریکا که با سیاست یکجانبه‌گرایی خود اهمیتی برای نهادهای بین‌المللی قائل نیست و با زورگویی تلاش دارد سیاست‌های نامعقول خود را بر دیگران تحمیل کند، به منظور اجرای خواست نامشروع خود در تمدید تحریم تسلیحاتی ایران نیازی به تمسک به قطعنامه‌های شورای امنیت ندارد، چنانکه الان هم از طریق تهدید دیگران به تحریم‌های ثانویه قصد دارد جلوی معاملات تسلیحاتی ایران را بگیرد.

خرازی در پاسخ به این سوال که پاسخ ایران به اقدامات آمریکا چه خواهد بود؟ گفت: ایران براساس ماده ۵۱ منشور سازمان ملل متحد درباره حق ذاتی دفاع از خود مجاز است بی‌درنگ پاسخی قاطع به هرگونه اقدام تجاوزکارانه آمریکا به بهانه بازگشت قطعنامه‌های لغو شده در قطعنامه ۲۲۳۱ بدهد. آن‌ها می‌دانند که ایران در دفاع از حقوق خود مطلقا کوتاه نمی‌آید و این را بارها در عمل به اثبات رسانده است.

رییس شورای راهبردی روابط خارجی در پاسخ به این سوال که ارزیابی شما درباره انتخابات ریاست جمهوری آمریکا چیست؟ گفت: برای ایران فرق ندارد چه کسی در نوامبر انتخاب خواهد شد، برای ما سیاست‌های آمریکا ملاک عمل خواهد بود. البته دوره ریاست ترامپ از این جهت مهم بود که ماهیت آمریکا برای جهانیان به خوبی آشکار شد. امروز پوچ بودن شعارهای فریبنده آمریکایی‌ها و استفاده ابزاری آن‌ها از نهادهای بین‌المللی علیه دیگران برای همگان روشن شده است.

 

ایرنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار