نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان

ولایتی: پارس کردن‌های آمریکا به جایی نمی‌رسد

ولایتی: پارس کردن‌های آمریکا به جایی نمی‌رسد علی‌اکبر ولایتی، مشاور رهبر معظم انقلاب در امور بین‌الملل در گفت‌وگو با یک وب‌سایت لبنانی گفت، آمریکا قادر نخواهد بود کاری علیه ملت ایران انجام دهد و هیچ کسی در جهان با واشنگتن در خصوص فعال شدن «مکانیسم ماشه» همراه نخواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۳ - ۳۰ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 20
کد خبر: ۵۹۷۵۷

به گزارش راهبرد معاصر  وزارت خارجه آمریکا بامداد یکشنبه (امروز) ادعا کرد تمام تحریم‌های سازمان ملل علیه جمهوری اسلامی ایران، از جمله محدودیت تسلیحاتی احیا شده است.

در همین زمینه «علی اکبر ولایتی» مشاور رهبر انقلاب اسلامی ایران در امور بین‌الملل و دبیرکل مجمع جهانی بیداری اسلامی به وبگاه لبنانی «العهد» گفت، آمریکا قادر نخواهد بود هیچ کاری علیه ملت ایران انجام دهد و اگر بنا به ادعای خود می‌خواهد مکانیسم ماشه را فعال کند هیچ کسی در جهان از او پیروی نخواهد کرد.

وی افزود: ما به آمریکا توجهی نداریم، از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی با تحریم‌های آمریکا و متحدانش روبرو بوده‌ایم و توانسته‌ایم از حاکمیت، عزت و کرامت خود حفاظت کنیم، می‌توانیم با تحریم‌ها مقابله و امور کشور را اداره کنیم. از اینگونه اقداماتی که تأثیری بر مسایل بین‌المللی ندارند بلکه صرفا نمایش‌های آمریکایی هستند، نگران نیستیم.

ولایتی در ادامه گفت، شهید حاج قاسم سلیمانی فرمانده پیشین نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به اینکه بینی آمریکا را به خاک مالیده، افتخار می‌کرد. وی داعش را شکست داد و بدین وسیله توانست پروژه آمریکایی را شکست دهد، آمریکایی‌ها تروریست هستند و دست به «تروریسم دولتی» زده‌اند.

وی در پایان اعلام کرد، «پارس کردن‌های این سگ آمریکایی به هیچ نتیجه‌ای نخواهد رسید».

ادعای آمریکا در اجرایی شدن مکانیسم موسوم به «اسنپ‌بک» و بازگشت تمام تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران با واکنش مقام‌های مختلف جهانی مواجه شد.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار