اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟

روحانی: ایران زیر بار قلدری نمی رود/ آمریکا در یک ماه گذشته سه بار دچار شکست شد

رئیس جمهور گفت: اگر آمریکا بخواهد از قلدری خود استفاده کند و در مقام عمل اقدامی انجام دهد، با پاسخ قاطع ما مواجه خواهد شد و ایران زیر بار قلدری آمریکا نرفته و در این مقطع هم ایستادگی خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۴ - ۳۰ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 20
کد خبر: ۵۹۷۶۷

به گزارش راهبرد معاصرحجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور در جلسه هیات دولت گفت: به همان صورت که روزهای قبل پیش بینی می کردیم امروز ۳۰ شهریور به عنوان یک روز به یاد ماندنی در تاریخ دیپلماسی کشو خواهد بود.

وی ادامه داد: آمریکا به عنوان یک کشور زورگو در جهان از دو سال پیش تلاش برای تحریم های مجدد شورای امنیت را شروع کرد اما امروز به نقطه شکست خود رسید. خوشبختانه آمریکا در تمام مراحل با شکست و پاسخ منفی جامعه جهانی و حتی متحدین خود روبرو شد. در واقع امروز می توانیم بگوییم فشار حداکثری آمریکا در بخش سیاسی و حقوقی با شکست روبرو شده است.

 

آمریکا در استفاده از مکانیسم ماشه دچار شکست می شود

رئیس جمهور گفت: آمریکایی ها همیشه فکر می کردند شورای امنیت نقطه قوت آنها است. کسی که از یک جمعی خارج شده دیگر نمی تواند بگوید از حقوق آن جمع میخواهم استفاده کنم. بنابراین روشن بود آمریکا در زمینه استفاده از مکانیسم ماشه دچار شکست می شود. شیوه بی اعتنایی شورای امنیت به آمریکا بهترین شیوه بود.

وی تصریح کرد: همواره گفته ایم در برابر ملت ایران تنها راه سخن گفتن با زبان تکریم است.اگر آمریکا بخواهد از قلدری خود استفاده کند و در مقام عمل بخواهد این تحریم ها را اجرایی کند حتما با پاسخ قاطع ما مواجه می شود و ایران زیر بار قلدری آمریکا نرفته و نمی رود.

ایران به هیچ توافقی به صورت یک جانبه عمل نمی کند

روحانی تاکید کرد: یکبار دیگر به ۴+۱ اعلام می کنم ۵ کشوری که امروز در توافق هسته ای باقی مانده اند اگر به تعهدات خود کامل عمل کنند ما هم بطور کامل به تعهدات برجامی خود بر می گردیم.

وی اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران هیچ توافقی را که توازن آن بهم بخورد یکجانبه عمل نمی کند. 

 

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار