سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

خداحافظی تلویحی مهدی رحمتی با دستکش دروازه‌بانی

پس از پذیرفتن کسوت سرمربیگری به رغم پیش‌بینی‌ها هیچگاه سرمربی جدید شهر خودرو حاضر نشد تا در قامت یک دروازه‌بان برای تیمش به میدان رود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۸ - ۳۰ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 20
کد خبر: ۵۹۷۶۹

به گزارش راهبرد معاصر محرومیت از پنجره نقل و انتقالاتی و حضور نام دو سنگربان جوان در لیست آسیایی شهر خودرو باعث شده بود تا همگان در انتظار حضور مهدی رحمتی در کسوت سرمربی-دروازه‌بان باشند و وی در چهار بازی آسیایی تیمش هر دو نقش را همزمان با هم انجام دهد؛ اما رحمتی که در دوران فوتبالی‌اش تصمیمات غیرمنتظره پرشماری از جمله پذیرش سکان هدایت شهر خودرو داشته، این‌بار در اقدامی عجیب خود را سکو نشین کرد و به دو سنگربان جوان مشهدی‌ها بازی داد.

 

وی در دیدار نخست با شباب الاهلی متین صفائیان را در درون دروازه قرار داد و در دیدار برگشت نیز به محمدجواد کیا میدان داد تا خود که نامش به عنوان بازیکن در لیست آسیایی شهر خودرو قرار دارد، به دلیل مسائل کرونایی از روی سکوها با فریادهای بلند تیمش را هدایت کند؛ با توجه به تقابل با دو تیم قدرتمند الهلال و پاختاکور پیش‌بینی شد تا در نهایت رحمتی به دوران حضورش در مستطیل سبز در آسیا با حضور در مقابل این دو تیم پایان دهد اما بازهم این سنگربان کهنه‌کار و البته سرمربی تازه‌وارد فوتبال ایران تصمیم دیگری را گرفت.

وی در آخرین جلسه تمرینی پیش از دیدار با الهلال، در کسوت سرمربی حاضر شد و حتی برخلاف برخی جلسات تمرینی که همراه با دیگر سنگربانان تمرین می‌کرد تا آمادگی‌اش را حفظ کند، حاضر به پوشیدن لباس دروازه‌بانی هم نشد و آخرین نکات فنی را به بازیکنان گوشزد می‌کرد تا تلویحا خداحافظی در سکوت خود را به اهالی فوتبال مخابره کند و بگوید که می‌خواهد به رغم دو شکست متوالی به مسیر خود در قامت سرمربی در تیم شهر خودرو ادامه دهد.

او در جریان تمرین شنبه‌شب تیمش دقایقی را با محمدرضا خلعتبری بازیکن باتجربه شهر خودرو همکلام شد و با همبازی سابق و شاگرد فعلی خود درباره آخرین شرایط تیم به گفتگو پرداخت؛ بدون تردید در دو بازی پیش‌روی و البته شاید لیگ بیستم در صورت تداوم همکاری خلعتبری، تجربه وی در میدان می‌تواند کمک بزرگی به مهدی رحمتی جوان و بی‌تجربه در عرصه مربیگری کند.

 

پارس فوتبال

ارسال نظر
آخرین اخبار