تشخیص زودهنگام زلزله 4.5 ریشتری توسط سیستم لرزه‌نگار اندروید-راهبرد معاصر
داروی جدید در آزمایش‌ها، ممکن است روند پیشرفت بیماری پارکینسون را کند کند قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است خبر جدید وزیر ارشاد درباره هنرمندان ممنوع الفعالیت سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ قصاص برای عامل جنایت در بازی خرس وسطی فیلم / گل اول مس رفسنجان به پرسپولیس در دقیقۀ ۴ پیاده‌روی روزانه می‌تواند افسردگی را کاهش دهد لحظهٔ هجوم خودرو به میان جمعیت در آلمان با دست‌کم ۱۱ کشته + فیلم وقوع زلزله ۴ ریشتری در هفتکل ایران ۱۵ - ۱۱ پرتغال/ صعود واترپلو ایران به نیمه نهایی سطح ۲ کاپ جهانی  برتری استقلال مقابل آلومینیوم در ۴۵ دقیقه اول  تساوی یک نیمه‌ای هوادار و نساجی ترکیب آلومینیوم و استقلال اعلام شد

تشخیص زودهنگام زلزله 4.5 ریشتری توسط سیستم لرزه‌نگار اندروید

شب گذشته و در پی زلزله 4.5 ریشتری در کالیفرنیا «سیستم هشدار زلزله اندروید» گوگل عملکرد موفقیت آمیزی از خود نشان داد و توانست بر اساس لرزه‌های اولیه نواحی تحت تاثیر احتمالی را پیش‌بینی کرده و هشدارهایی را به کاربران اعلام کند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۲ - ۳۰ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 20
کد خبر: ۵۹۷۹۹

به گزارش راهبرد معاصر خرداد ماه امسال خبرهایی در مورد سیستم هشدار زلزله گوگل روی دستگاه‌‌های هوشمند اندرویدی منتشر شده بود. در آن زمان گوگل اعلام کرد این سیستم می‌تواند دستگاه‌های اندرویدی را به لرزه‌نگارهای کوچکی تبدیل کند که پیش از وقوع زلزله اصلی، به صورت زود هنگام وقوع حادثه را اطلاع رسانی می‌کند.

این سیستم دیشب توانست از آزمایش اولیه سربلند بیرون آید. «دیو بروک» معاون ارشد مهندسی اندروید در گوگل با انتشار ویدیویی در توئیتر، لحظاتی بعد از زلزله لس آنجلس و مناطق درگیر با زلزله را به تصویر کشید. در ویدیو، ابتدا نقاط زرد رنگی مربوط به امواج P دیده می‌شود و سپس امواج S‌ با رنگ قرمز قابل رویت هستند.

 

دایره‌های متحدالمرکز، مکان‌های هستند که تحت تاثیر امواج P و S‌ قرار می‌گیرند. پیشتر نیز در گزارش دیگری عملکرد سیستم به صورت کامل توضیح داده شد: «شتاب سنج موجود در گوشی‌های هوشمند امروزی قادر به تشخیص امواج اولیه زلزله هستند. در صورت بروز زلزله، گوشی هوشمند می‌تواند موقعیت مکان محل وقوع را به سرور تشخیص زمین لرزه گوگل ارسال کند. این داده‌ها شامل کد پستی یا آدرس دقیق کاربر نمی‌شوند»

این داده‌ها در زمان واقعی جمع آوری می‌شوند. البته گوگل هنوز از این سیستم برای اعلام هشدار زلزله استفاده نمی‌کند و در عوض هشدارها بخش جستجو به کاربران اعلام می‌کند.خرداد ماه نیز گفته شد که گوگل برای نخستین بار وارد همکاری با «سازمان زمین شناسی ایالات متحده» موسوم به (USGS) شده است تا بتواند هشدارهای زلزله را از طریق سیستم «ShakeAlert» مربوط به سازمان زمین شناسی آمریکا برای دستگاه‌های اندوریدی فعال در کالیفرنیا ارسال کند.

بی‌شک نصب چنین سیستم‌هایی هزینه‌های بسیار بالایی دارند ولی می‌توانند به نقطه عطفی در هشدار زودهنگام زلزله تبدیل شوند و در نهایت از مرگ بسیاری در جریان چنین حوادث طبیعی جلوگیری خواهد شد.

 

دیجیاتو

ارسال نظر