دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

نامه مسکو و پکن خطاب به شورای امنیت درخصوص چه بود؟

نمایندگان روسیه و چین طی نامه‌ای خطاب به شورای امنیت سازمان ملل، تاکید کردند که تحریم‌های بین‌المللی علیه تهران فعال نشده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۲ - ۳۱ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 21
کد خبر: ۵۹۸۵۲

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از رویترز، پکن و مسکو در نامه‌ای به شورای امنیت سازمان ملل ضمن انتقاد مجدد از رفتار یک‌جانبه‌گرایانه واشنگتن در قبال توافق هسته‌ای ایران تاکید کردند که اقدام آمریکا در بازگشت تحریم‌های سازمان ملل کاملا غیرقانونی است.

 

«ژانگ جان» نماینده چین به همراه «واسیلی نبنزیا» نماینده روسیه در سازمان ملل در نامه‌ خود به شورای امنیت، تاکید کردند که اقدام واشنگتن در فعال‌کردن مکانیسم ماشه اقدامی غیرقانونی و ایران همچنان از تحریم‌های بین‌المللی معاف است.

 

آمریکا با اینکه پیش از این از توافق برجام خارج شده، اما ضمن استناد به بندی از پیش تعریف شده در برجام قصد دارد تا تحریم‌های بین‌المللی علیه تهران را بازگرداند. اقدامی که از سوی سایر کشورها غیرقانونی خوانده شده و آمریکا بابت آن مورد نقد جدی قرار گرفته است.

 

مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا در ساعات ابتدایی روز یکشنبه به وقت تهران، با انتشار بیانیه‌ای مدعی شد: «آمریکا از بازگشت عملا تمام تحریم‌های سازمان ملل بر ایران که پیش از به حالت تعلیق بودند، استقبال می‌کند».

 

همزمان با ادعای پوچ آمریکا در بازگشت تحریم‌های بین‌المللی، نمایندگی چین در سازمان‌های بین‌المللی در وین اتریش ضمن انتشار پیامی در حساب توییتری خود، نوشت: «اینک وقت پایان این نمایش مسخره از سوی آمریکا است. تحریم‌های شورای امنیت سازمان ملل علیه ایران، بازنگشته است».

 

در این بیانیه همچنین تاکید شده آمریکا دیگر عضوی از برجام نیست و ادعای فعال ساختن مکانیسم ماشه اعتباری ندارد./ باشگاه خبرنگاران

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده