رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد

هشدار چین درباره تلاش قدرت‌های خارجی برای انقلاب رنگی در آسیا

هشدار چین درباره تلاش قدرت‌های خارجی برای انقلاب رنگی در آسیا وزیر امور خارجه چین هشدار داد برخی قدرت‌های خارجی به‌دنبال به راه انداختن انقلاب‌های رنگی در آسیا و ایجاد جنگ سردی جدید هستند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۳ - ۲۷ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 17
کد خبر: ۵۹۳۷۸

به گزارش راهبرد معاصر «وانگ یی» وزیر امور خارجه چین روز پنجشنبه در خصوص تلاش قدرت‌های خارجی برای ایجاد انقلاب‌های رنگی در آسیا هشدار داد.

به نوشته خبرگزاری «تاس»، دیپلمات ارشد چین در آستانه سفر به مسکو گفت: «اخیراً روابط میان چین و کشورهای همسایه در مسیر مثبت توسعه یافته است. در همین حال، بی‌ثباتی جهانی افزایش یافته و امنیت جهانی با چالش‌ها و تهدیدات جدید مواجه شده است».

وانگ یی در ادامه گفت: «سازمان‌های تروریستی جهانی و سه نیروی شیطان (تروریسم، افراط‌گرایی و جدایی‌طلبی) فعالیت‌های خود را در منطقه گسترش داده‌اند».

وی هشدار داد: «برخی قدرت‌های خارجی از بسترهای مختلف برای مداخله در امور داخلی و حتی به راه انداختن موجی جدید از انقلاب‌های رنگی استفاده می‌کنند. از سوی دیگر برای حفظ برتری تک‌قطبی، دروغ‌های مختلف سر هم می‌کنند و عامدانه روسیه و چین و دیگر کشورهای دارای توسعه سریع را بدنام کرده و فشارهای بی‌دلیلی را به آن‌ها وارد می‌کنند و حتی برخی کشورها را وادار به انتخاب هم‌پیمانان خود می‌کنند و به دنبال ایجاد جنگ سردی جدید هستند».

وزیر امور خارجه چین افزود: «چنین رفتارهایی حدود روابط بین‌المللی را زیرپا گذاشته، با منافع مشترک کشورهای مختلف در تضاد است. چنین اقداماتی توسط جامعه جهانی قابل پذیرش نیست و آثاری ننگین در تاریخ برجای می‌گذارند».

وی در پایان گفت: «روسیه، آسیای مرکزی و مغولستان همسایگان مهم شمال غربی چین هستند. چین توجه زیادی به اوضاع منطقه دارد و به طور صادقانه رفاه، توسعه و ثبات درازمدت تمام کشورهای منطقه را آرزومند است».

«مارک اسپر» وزیر دفاع آمریکا اسپر روز گذشته (چهارشنبه) طی سخنرانی در اندیشکده «رَند» تأکید کرد: «امروز، در این عصر رقابت قدرت‌های بزرگ، وزارت دفاع (آمریکا)، چین و روسیه را بعنوان رقبای راهبردی مهم خود اولویت‌بندی می‌کند».

اسپر بدون در نظرگرفتن اقدامات واشنگتن در مداخله در مسائل داخلی هنگ کنگ و تایوان از اقدامات چین در دریای جنوب چین و شرق چین بعنوان اقداماتی در تضعیف نظم جهانی انتقاد کرد.

 

فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار