مدنی‌زاده: آغاز پذیره‌نویسی اولین صندوق ارزی، هفته آینده در بورس چرا تقاضای ارز از بازار رسمی فاصله می‌گیرد؟ قیمت نفت ایران از 100 دلار گذشت حضور ایران در نشست وزرای اقتصاد بریکس، فرصتی برای خنثی‌سازی تحریم ها نفت برنت تا ۱۱۰ دلار اوج گرفت همتی: تحریم، ابزار فشار است نه ابزار تعیین سرنوشت ایران شرایط برای خریداران مسکن سخت‌تر شد/ قیمت وام مسکن چقدر افزایش پیدا کرد؟ عصر قدرت کریدوری؛ وقتی جهان دوباره ارزش راه را کشف می‌کند وزیر راه: ایران به بن‌بست نمی‌رسد/چرا آزادراه حرم تا حرم مهم است؟ وزیر نیرو: 20 هزار مگاوات ناترازی برق برطرف شده است راز عدم تحقق نفت 200 دلاری؛ چین واقعاً قیمت نفت را کنترل کرد؟ سرمایه‌گذاری 30همتی در اینچه‌برون/5برنامه توسعه ای برای کریدور شرق خزر قیمت گوشت گوسفند اعلام شد/ هر کیلو گوشت وارداتی چند دلار برای ایرانی‌ها تمام می‌شود؟ قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / دلار ۶ پله بالا رفت + جدول قیمت نفت از ۱۰۰ دلار گذشت افزایش مبلغ کالابرگ به کجا رسید؟

خبر بد درباره فروش سهام عدالت + جزئیات

خبر بد درباره فروش سهام عدالت + جزئیات مدیر معاملات کارگزاری بانک رفاه نیز همانند مدیرعامل کارگزاری فارابی(سامانه سعدی) از عدم فروش سهام عدالت خبر می‌دهد که خریداری برای آن وجود ندارد و حدود یک ماه است که هیچ درخواست فروشی انجام نشده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۲ - ۰۱ مهر ۱۳۹۹ - 2020 September 22
کد خبر: ۶۰۰۹۹
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر بیش از ۴۰ روز است که درخواست‌های فروش سهام عدالت از سوی کارگزاری انجام نمی‌شود و انتظار متقاضیان فروش سهام برای دریافت پول بخشی از سهام خود بدون نتیجه است.

به گفته مدیران کارگزاری‌ها، از ۲۰ مرداد ماه با افت شاخص بورس فروش سهام عدالت هم متوقف شد، همچنین پس از آن که از ۲۸ مرداد ماه با دستور شرکت سپرده‌گذاری مرکزی روش فروش به بلوکی تغییر کرد، عملا سهام عدالت فروخته نمی‌شود یا در تعداد محدودی انجام می‌شود.

جواد حبیبی، مدیر معاملات کارگزاری بانک رفاه نیز از عدم فروش سهام عدالت طی ماه اخیر خبر داد و گفت: درحال‌حاضر خریداری وجود ندارد که سهام عدالت را به آن بفروشیم، آخرین فروش ما به یک ماه قبل برمی‌گردد و طی یک ماه اخیر هیچ گونه فروشی از طریق کارگزاری بانک رفاه انجام نشده است که طبیعتا واریزی نیز نداشته‌ام.

وی در خصوص مشکلات سهام عدالت عنوان کرد: یکی از مشکلات مهم در خصوص سهام عدالت این است که مثلا سهامدار به قیمت ۲۰ روز قبل درخواست فروش بخشی از سهام خود را ثبت کرده اما این روزها ارزش سهام افت کرده است، طبیعتا باید این امکان برای سهامداران فراهم شود که اگر شخصی با این افت قیمت نمی‌خواهد سهامش را بفروشد بتواند درخواست خود را اصلاح یا لغو کند؛ اما متاسفانه این امکان وجود ندارد.

وی افزود: اگر سهامداران بتوانند درخواستشان را اصلاح یا لغو کنند هم فشار فروش کمتر می‌شود و هم سهام با قیمت پایین فروخته نمی‌شود. سازمان بورس و شرکت سپرده‌گذاری مرکزی محدودیت ایجاد کرده‌اند که فقط باید در زمان مثبت بودن درخواست‌های فروش گذاشته شود وگرنه درخواست حذف می‌شود.

حبیبی معتقد است: بازار افت کرده و با پایین آمدن بازار ارزش سهام عدالت هم کم می‌شود، به خصوص در پالایشی‌ها که شدت آن بیشتر شده است، بنابراین فروش سهام عدالت منطقی نیست.

ارزش سهام عدالت روز شنبه هفته جاری ۱۷ میلیون و ۱۳۹ هزار تومان بود اما در روز گذشته به ۱۵ میلیون و ۷۳۱ هزار تومان رسید. این یعنی افت یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومانی ارزش سهام عدالت طی دو روز. این افت در حالی است که قرار بود ارزش سهام عدالت به پای ملک و زمین برسد.

 

شما نیوز

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۵۲ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۲
0
0
سلام پس باید چکارکر الان ۴۳روز ۶۰درصد فروخته ام چرا پول سهام نمی دهند اگر فروش نمی ره یه راه کاری بگذارید پول پای مردم یا فکری به حال مردم بکنی مردم با امیدی سهام فروخته اند
پرطرفدارترین اخبار