کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

پوتین فرمان تعلیق آی‌ان‌اف را امضا کرد

رئیس‌جمهوری روسیه فرمانی را مبنی بر تعلیق عضویت کشورش در پیمان منع موشک‌های هسته‌ای میان‌برد (INF) به امضا رساند. به گزارش ایسنا، کرملین اعلام کرد، ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه با امضای فرمانی، تعلیق عضویت مسکو در پیمان منع موشک‌های هسته‌ای میان‌برد (INF) را رسماً تایید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۸ - ۱۴ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 05
کد خبر: ۶۰۱۲
به گزارش راهبرد معاصر ، بر اساس اعلام کرملین، روسیه رسماً عضویت در این پیمان امضا شده در دوران جنگ سرد را تعلیق کرده و این تصمیم خود را به اطلاع آمریکا نیز رسانده است.

کرملین اعلام کرده است، در صورتی که آمریکا موارد پیشین نقض مفاد پیمان منع موشک‌های هسته‌ای میان‌برد را مرتفع سازد، این پیمان قابل احیا خواهد بود اما در غیر این صورت، این پیمان دیگر موضوعیتی نخواهد داشت.

پس از اقدام دولت دونالد ترامپ در تعلیق عضویت آمریکا در پیمان منع موشک‌های هسته‌ای میان‌برد، ولادیمیر پوتین نیز در اقدامی مشابه تعلیق در این معاهده را اعلام کرد. رئیس‌جمهوری روسیه پیش‌تر گفته بود: شرکای آمریکایی ما اعلام کردند که مشارکت در این معاهده را تعلیق کرده‌اند. پاسخ روسیه نیز اقدامی مشابه خواهد بود و ما نیز این معاهده را تعلیق می‌کنیم.

ایسنا

ارسال نظر