تردد نفتکش‌ها از تنگه هرمز متوقف شد / جزئیات گزارش شرکت‌های معتبر رصد ترافیک دریایی ارتش اسرائیل در حال پیشروی به مناطق روستایی درعا و قنیطره است درخواست سناتور‌های آمریکایی برای انتشار تحقیقات حمله به مدرسه میناب واکنش نخست وزیر پاکستان به تحولات یمن و حمله عربستان به فرودگاه صنعا اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تریم؛ ۲۰ درصد غرامت از تنگه هرمز خیلی زیاد است واکنش وزارت خارجه به حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا سخنگوی سنتکام: ارتش در حال نهایی کردن جزئیات اجرای محاصره دریایی ایران است/ محاصره را آغاز می‌کنیم انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت

منابع آمریکایی: حتی با پیروزی «بایدن» بخش زیادی از تحریم‌های ایران باقی می‌ماند

منابع آمریکایی: حتی با پیروزی «بایدن» بخش زیادی از تحریم‌های ایران باقی می‌ماند منابعی آمریکایی ضمن اشاره به قصد کاخ سفید برای تشدید تحریم‌ ایران و حزب‌الله، گفتند، اینگونه نیست که در صورت پیروزی نامزد دموکرات در انتخابات پیش رو تحریم‌های ایران لغو شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۷ - ۰۲ مهر ۱۳۹۹ - 2020 September 23
کد خبر: ۶۰۱۵۱

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه کویتی «الرأی» به نقل از منابع آمریکایی عالی‌رتبه نوشت، واشنگتن قصد دارد طی سه ماه آینده تحریم‌های مالی علیه حزب‌الله و ایران را تشدید کند.

 

الرأی امروز چهارشنبه نوشت، مقامات فعلی دولت آمریکا معتقدند که تحریم‌ها «تضمین» است و در صورتی که «دونالد ترامپ» برای دور دوم رأی نیاورد و نامزد حزب دموکرات «جو بایدن» رئیس‌جمهور شود باز هم مقدار زیادی از تحریم‌ها باقی خواهد ماند.

 

الرأی افزود، تحریم‌های آمریکا علیه حزب‌الله بر اساس قانون موسوم به مبارزه با تروریسم انجام می‌شود و مانند اقدامات اداری است که تحت تأثیر تصمیم‌های سیاسی یا حزبی رئیس‌جمهور آمریکا نیست، این بدان معناست که صرف‌نظر از آنچه برای ایران رخ می‌دهد، تحریم‌های آمریکا علیه حزب‌الله و متحدان آن در لبنان تا اطلاع ثانوی باقی خواهد ماند.

 

در ادامه این گزارش آمده، همچنین در صورت پیروزی جو بایدن و بازگشت وی به برجام، تحریم‌های آمریکا علیه سوریه از جمله تحریم موسوم به «سزار یا قیصر» باقی می‌ماند.

 

این منابع آگاه سپس ادعا کردند: مقامات دولت ترامپ معتقدند که لغو تحریم‌های ایران بویژه در بخش هسته‌ای و موشکی یا حمایت مالی از تروریسم، کار آسانی نیست و هزینه سیاسی زیادی برای واشنگتن خواهد داشت بنابراین جو بایدن (اگر قصد اینچنین کاری را دارد) باید دلیل تعلیق تحریم‌ها از برخی بخش‌ها در ایران را توجیه کند که این موضوع پیچیده‌ای است.

 

انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا قرار است در سوم نوامبر (۱۳ آبان) برگزار شود. در حالی که کمی بیشتر از پنج هفته تا برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا زمان باقی است، نظرسنجی‌ها از پیشتازی جو بایدن در برابر دونالد ترامپ حکایت دارد (جزئیات بیشتر)./ فارس

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار