شرایط فروش نقدی و اقساطی دیگنیتی پرایم اعلام شد قیمت بیت‌کوین به آستانه ثبت رکورد جدید رسید زمان و نحوه ثبت‌نام در آزمون استخدام بانک مرکزی اعلام شد با حکم رییس جمهور، رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان منصوب شد/ امین مقومی کیست؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا عقب‌نشینی کرد؟ جزئیات ورود خودرو‌های مناطق آزاد به سرزمین اصلی و دریافت پلاک ملی اعلام شد وزیر کشاورزی: در تامین کالا‌های اساسی هیچ تنش و مشکلی وجود ندارد سد‌های کشور ۴۲ درصد آب دارند/ ارتفاع کل ریزش‌های جوی نسبت به میانگین دوره‌های مشابه، ۴۰ درصد افت داشته حذف یارانه نقدی این سه دهک تا شهریور قطعی شد + جزئیات  سقف جدید بیمه‌نامه‌های بزرگ اعلام شد جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر

بازار بورس تا پایان سال مثبت است/ رشد سهام های صادرات محور

یک کارشناس در رابطه با آینده بازار سرمایه گفت: با توجه به وضعیت قیمت ارز و قیمت‌های جهانی سهام‌های صادرات محور یا سهام شرکت‌هایی که قیمت محصولات آن‌ها به دلار بستگی دارد؛ بسیار شرایط خوبی خواهند داشت. بنابراین کلیت بازار تا پایان سال مثبت خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۷ - ۰۲ مهر ۱۳۹۹ - 2020 September 23
کد خبر: ۶۰۲۰۴

به گزارش راهبرد معاصر  اروجلو  کارشناس بازار سرمایه در رابطه با ضرردهی در بازار سرمایه گفت:  ضرر در بازار سهام و کالا تا زمانی که آن دارایی را دارید، مفهوم ضرر را ندارد. ممکن است سهام یک شرکت پایین بیاید اما تا وقتی آن سهام به فروش نرفته ضرر متحمل شما نشده است، در بازار کالا هم به همین نحو است.

شاخص هم‌وزن بیانگر وضعیت بازار

این کارشناس بازار سرمایه در رابطه با عدم سنخیت شاخص کل با پرتفوی افراد حاضر در بورس، گفت: شاخص کل یک فرمول خاصی دارد که اگر چند شرکت بزرگ بازار که معاملات بالایی دارند، سبز باشند، شاخص کل را نیز به سمت مثبت بودن می‌برند. برای همین موضوع بهتر است شاخص هم‌وزن را در تحلیل‌ها به کار برد؛ مثبت یا منفی بودن شاخص هم‌وزن باعث درک دقیق‌تری از بازار سرمایه می‌شود.

اروجلو در رابطه با آینده بازار سرمایه گفت: با توجه به وضعیت قیمت ارز و قیمت‌های جهانی سهام‌های صادرات محور یا سهام شرکت‌هایی که قیمت محصولات آن‌ها به دلار بستگی دارد؛ بسیار شرایط خوبی خواهند داشت. گزارش شش ماهه شرکت‌ها نیز که در این چند روز خواهد آمد، موید این موضوع خواهد بود.

تغییر عوامل تاثیرگذار در قیمت یک سهم در اقتصادهای تورمی

کارشناس بازار سرمایه ایران، با اشاره به موضوع ارزندگی و سودآوری بازار سرمایه در زمان کرونا و امکان حباب بودن آن، گفت: بازار سرمایه در حالت تعادل اقتصاد، به سمت P/E محور بودن می‌رفت، یعنی اینکه اگر یک شرکت سود خوبی داشت و P/E آن کمتر از ۷ بود شرکت خوبی برای سرمایه‌گذاری بود. اما در حال حاضر و در شرایط تورمی فاکتور تاثیرگذار بر قیمت سهام، تغییر کرده است و تورم بسیار اثرگذار است. چه از نظر دارایی‌ها چه از نظر فروش. البته باید واقعیت ارزش بازار یک شرکت دانست. در رشد بازار در دو سال گذشته یک سری شرکت‌ها بالاتر از ارزش ذاتی خود رسیده بودند و در همین اصلاح بازار نیز کلی شرکت داریم که در حال حاضر پایین‌تر از ارزش ذاتی خود هستند.

 

ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار