رئیس شورای اروپا: حفظ برجام ضروری است-راهبرد معاصر
تعداد شهدای لبنان به ۳۱۰۲ نفر رسید نتانیاهو سفیر جدیدی در واشنگتن تعیین می‌کند پیروزی ترامپ بر دارایی ۱۰ ثروتمند بزرگ جهان افزود لیبرمن: ایران برکناری گالانت را جشن گرفته است واکنش رهبر انصارالله به ادعای ترامپ: او دولت‌های عربی را گاو شیرده می‌بیند اوباما: به ترامپ و معاونش تبریک می‌گویم / بدیهی است که نتیجه حاصل شده، آن چیزی نیست که ما خواهانش بودیم تایمز اسرائیل: پدر داماد لبنانی ترامپ، مأمور مذاکره برای توافق آتش بس لبنان می‌شود؟ واکنش وزارت خارجه ایران به انتخاب ترامپ؛ ما از گذشته تجربیات تلخی زیادی داریم پیام شی به ترامپ: رویارویی، به آمریکا و چین ضربه می‌زند عموی شهید سید حسن نصرالله هم به شهادت رسید وزیر دارایی آلمان برکنار شد | دولت ائتلافی شولتس ازهم فروپاشید اولین نطق هریس پس از ناکامی در انتخابات: شکست را می‌پذیرم واکنش دولت ونزوئلا بعد از پیروزی ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا شیخ نعیم قاسم: «میدان نبرد» تنها تعیین‌کننده سرنوشت جنگ است هریس در تماسی پیروزی ترامپ را تبریک گفت و شکست خود را اعلام کرد

رئیس شورای اروپا: حفظ برجام ضروری است

رئیس شورای اروپا روز جمعه در هفتاد و پنجمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد حفظ توافق هسته‌ای برجام را «ضروری» توصیف کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۵ - ۰۴ مهر ۱۳۹۹ - 2020 September 25
کد خبر: ۶۰۴۶۰

 «چارلز میشل»، رئیس شورای اروپا روز جمعه گفت «برنامه جامع اقدام مشترک» کماکان یکی از عناصر کلیدی برای ضمانت امنیت منطقه است.

میشل که در هفتاد و پنجمین نشست مجمع عمومی شورای امنیت سازمان ملل متحد سخنرانی می‌کرد حفظ این توافق هسته‌ای را در بحبوحه اقدامات آمریکا علیه آن، ضروری توصیف کرد.

میشل گفت: «توافق هسته‌ای ایران، کماکان یکی از عناصر کلیدی نظام منع اشاعه و امنیت منطقه است. بنابراین، حفظ برجام و اجرای کامل آن از سوی همه طرف‌ها ضروری است.»

وی اضافه کرد: «این توافق که به تأیید قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل متحد رسیده کماکان پابرجا است و برای ما شکی وجود ندارد که تعهدات طرف‌ها برای رفع تحریم‌ها ذیل این توافق، کماکان پابرجا هستند.»

دولت «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا بامداد ۲۰ سپتامبر (۳۰ شهریور) مدعی شد قطعنامه‌های تحریمی شورای امنیت که به موجب برجام علیه ایران متوقف شده بودند، مجدداً اجرایی شده‌اند.

آمریکا قبل‌تر از آن با تحویل دادن اطلاعیه‌ای در تاریخ ۲۱ اوت (۳۰ مرداد) به شورای امنیت، ضمن متهم کردن ایران به نقض برجام، خواستار بازگرداندن این قطعنامه‌ها شده بود.

 بسیاری از اعضای شورای امنیت، تفسیر ایالات متحده درباره قانونی بودن اطلاعیه این کشور برای آغاز روند بازگشت تحریم‌ها علیه ایران را زیر سئوال بردند. خبرگزاری رویترز ۱ شهریورماه گزارش داد ۱۳ عضو شورای امنیت با نگارش نامه‌هایی مخالفت خودشان را با خواست آمریکا برای بازگرداندن تحریم‌ها علیه ایران اعلام کرده‌اند.

رئیس شورای امنیت و دبیر کل سازمان ملل متحد نیز گفته‌اند با توجه به مخالفت اعضای شورای امنیت اقدام آمریکا را بلااثر دانسته‌اند.

با وجود این، دولت آمریکا بر اینکه قطعنامه‌های تحریمی علیه ایران بازگشته‌اند اصرار می‌ورزد. واشنگتن روز ۳۱ شهریورماه با صدور یک فرمان اجرایی، طرف‌هایی که از نظر این کشور تحریم‌های مذکور را نقض کنند را به تحریم تهدید کرده است.

 

فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار