گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

روسیه: در نشست شورای‌ امنیت درباره برجام و خلیج‌فارس گفتگو می‌کنیم

سخنگوی وزارت خارجه روسیه اعلام کرد که در نشست آتی شورای‌ امنیت در ماه اکتبر درباره برجام و خلیج‌فارس گفتگو خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۹ - ۱۰ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 01
کد خبر: ۶۱۲۶۸

به گزارش راهبرد معاصر «ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه امروز پنجشنبه در کنفرانس خبری خود اعلام کرد: در نشست آتی شورای امنیت سازمان ملل پیرامون وضعیت خلیج فارس بحث و بررسی می‌شود.

سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه در این باره گفت: یکی از موضوعات اصلی، بحث درباره وضعیت خلیج فارس خواهد بود. صحبت در این موضوع به دلیل روند رو به رشد بحران در منطقه است. همچنین، اعمال فشار حداکثری آمریکا بر ایران و تلاش این کشور برای تضعیف اجرای برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) در ارتباط با برنامه هسته‌ای ایران نیز از موضوعات بحث نشست آتی است.

«ماریا زاخارووا» در این باره اضافه کرد: هدف از این نشست بررسی دقیق راه‌های ایجاد روابط منطقه‌ای بر اساس اصول همکاری متقابل و سودمند، با در نظر گرفتن منافع طرف‌های ذی‌نفع است. ما متقاعدیم که مفهوم امنیت جمعی روسیه در منطقه خلیج فارس می‌تواند به مبنایی قابل اعتماد برای شکل گیری جو اعتماد و یک معماری امنیتی واقعی فراگیر در منطقه تبدیل شود.

وی در ادامه تأکید کرد که این نشست در ماه اکتبر برگزار خواهد شد.
 
مهر
ارسال نظر