حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

تجدید بیعت طرفداران داعش با رهبر خود

حامیان گروه موسوم به داعش بیعت خود را با رهبر این گروه، ابو ابراهیم هاشمی قرشی تجدید کردند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۶ - ۰۵ مهر ۱۳۹۹ - 2020 September 26
کد خبر: ۶۰۵۵۴

به گزارش راهبرد معاصر طرفداران داعش از ۲۳ سپتامبر در چندین پیام جداگانه از طریق تلگرام به قرشی اعلام وفاداری کردند. آنها همچنین یک کانال اختصاصی برای ثبت بیعت‌های صورت گرفته در تلگرام راه‌اندازی کردند.

پیام‌ها و تصاویری که بخش مانیتورینگ بی‌بی‌سی دیده دلیل خاصی برای این اعلام بیعت‌های جدید ذکر نکرده‌اند.

اما این کار پس از چندین گزارش در رسانه‌ها صورت می‌گیرد که در آنها ادعا شده بود قرشی پس از بازداشت در سال ۲۰۰۸ در عراق نام همرزمان خود را به بازجویان آمریکایی داده بود.

این گزارش‌ها بر اساس پرونده‌های بازجویی بود که توسط مقامات ایالات متحده از طبقه بندی خارج و توسط آکادمی نظامی ایالات متحده معروف به وست پوینت منتشر شد.

اسناد اطلاعاتی همچنین نام کامل قرشی را به عنوان "امیر محمد سعید عبدالرحمن المولی" آورده و قومیت او را عرب ذکر کرده است.

داعش پس از مرگ "خلیفه" قبلی، ابوبکر بغدادی در عملیات آمریکا در اکتبر ۲۰۱۹ در سوریه، قرشی را به عنوان رهبر جدید خود معرفی کرد.

در آن زمان، داعش نام واقعی قرشی را فاش نکرد، اگرچه ادعا کرد که او عرب است و نسبش به قبیله قریش می‌رسد- شرط اصلی برای تعیین به عنوان رهبر داعش.

چندین طرفدار داعش در تلگرام تصاویری از بیعت با قرشی را به اشتراک گذاشته‌اند.

آنها گفته‌اند: "ما عهد می‌بندیم که به امیرالمومنین و خلیفه مسلمانان، ابو ابراهیم هاشمی قرشی، در زمان سختی و سهولت گوش فرا دهیم و از او اطاعت کنیم."

افرادی مانند ابونصیبه، از سرشناس‌ترین هواداران داعش، از جمله کسانی هستند که با رهبری داعش بیعت کرده‌اند.

هواداران داعش در پیام‌رسان هوپ نیز بیعت‌های مشابهی کرده‌اند.

هدف برخی از این بیعت‌های جدید طرفداران داعش "خشمگین کردن دشمنان اسلام" عنوان شده است.

 

ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار