زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

انهدام هسته تروریستی وابسته به داعش در مغرب

مقامات امنیتی مغرب از انهدام یک هسته تروریستی وابسته به داعش در شمال غربی این کشور خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۹ - ۱۴ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 05
کد خبر: ۶۱۸۲۴

به گزارش راهبرد معاصر دفتر مرکزی تحقیقات قضایی مغرب اعلام کرد: نیروهای امنیتی امروز دوشنبه به انجام عملیاتی در شهر طنجه ( شمال غرب مغرب) موفق شدند،  یک هسته تروریستی وابسته به داعش را منهدم و چهار عضو آن را دستگیر کنند.

در بیانیه دفتر مرکزی تحقیقات قضایی مغرب آمده ‎است: سن افراد دستگیر شده بین 23 تا 26 سال است و از محل اختفای آنان انواع سلاح سرد همراه با‎ تجهیزات الکترونیکی کشف و ضبط شده ‎است.

بر اساس اطلاعات اولیه ، اعضای این گروه تروریستی نتوانسته‌اند خود را به اردوگاه داعش در منطقه ساحل واقع درحنوب صحرای برزگ آفریقا برسانند، لذا تصمیم گرفتند عملیات‌های تروریستی خود را در داخل مغرب انجام دهند.

دفتر مرکزی تحقیقات قضایی مغرب در بیانیه خود تاکید کرده‌ است: این هسته تروریستی با هدف برهم زدن ثبات و امنیت مغرب  در آستانه انجام یک عملیات به شیوه داعش قرار داشت که توسط نیروهای واکنش سریع منهدم شد.

طی یک ماه گذشته این دومین هسته تروریستی در مغرب است که توسط نیروهای امنیتی این کشور منهدم شده‌ است.

بر اساس گزارش سال گذشته دیدبان حقوق بشر در شمال آفریقا، بیش از 73 درصد از فرمانده‌هان هسته های تروریستی که توسط دفتر مرکز تحقیقات قضایی در مغرب منهدم شده‌اند، ارتباط مستقیم با داعش در سوریه و عراق دارند و 12 درصد آنان نیز از میدان جنگ یکی از این کشورها به مغرب بازگشته‌اند.

طبق آمار وزارت کشور مغرب ، نیروهای امنیتی این کشور از سال 2003 تا سال گذشته میلادی با انجام عملیات‌های پیشگیرانه موفق شدند 200 هسته تروریستی را در مغرب منهدم کنند.

تسنیم

ارسال نظر