واکنش روسیه به بازگشت بازرسان آژانس به ایران گفت‌وگوی وزرای خارجه آلمان و عربستان درباره ایران اولیانوف: ایران همچنان شریک متعهدی برای آژانس است انصارالله: هتک حرمت قرآن توسط نامزد صهیونیستی - آمریکایی تجاوز آشکار به اسلام است ده‌ها شهر روستا در پاکستان زیر آب رفت بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت برای توقف جنگ غزه نتانیاهو: قصد تخلیه نوار غزه را نداریم حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیرو‌های جولانی در ریف دمشق دیدار گروسی با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گروسی: بازرسان آژانس هنوز به اصفهان، فردو و نطنز نرفته‌اند جزئیات دیدار بقائی با سفیر جمهوری خلق چین در ایران غریب‌آبادی: هیچ مبنای حقوقی برای اروپا در فعال‌سازی اسنپ‌بک وجود ندارد یحیی سریع: در یک عملیات موفقیت آمیز با موشک فلسطین ۲ فرودگاه اللد را هدف قرار دادیم گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای ایران شدند مقام امنیتی اسرائیل: مرحله انفصال سویدا از سوریه آغاز شده است

انهدام هسته تروریستی وابسته به داعش در مغرب

مقامات امنیتی مغرب از انهدام یک هسته تروریستی وابسته به داعش در شمال غربی این کشور خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۹ - ۱۴ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 05
کد خبر: ۶۱۸۲۴

به گزارش راهبرد معاصر دفتر مرکزی تحقیقات قضایی مغرب اعلام کرد: نیروهای امنیتی امروز دوشنبه به انجام عملیاتی در شهر طنجه ( شمال غرب مغرب) موفق شدند،  یک هسته تروریستی وابسته به داعش را منهدم و چهار عضو آن را دستگیر کنند.

در بیانیه دفتر مرکزی تحقیقات قضایی مغرب آمده ‎است: سن افراد دستگیر شده بین 23 تا 26 سال است و از محل اختفای آنان انواع سلاح سرد همراه با‎ تجهیزات الکترونیکی کشف و ضبط شده ‎است.

بر اساس اطلاعات اولیه ، اعضای این گروه تروریستی نتوانسته‌اند خود را به اردوگاه داعش در منطقه ساحل واقع درحنوب صحرای برزگ آفریقا برسانند، لذا تصمیم گرفتند عملیات‌های تروریستی خود را در داخل مغرب انجام دهند.

دفتر مرکزی تحقیقات قضایی مغرب در بیانیه خود تاکید کرده‌ است: این هسته تروریستی با هدف برهم زدن ثبات و امنیت مغرب  در آستانه انجام یک عملیات به شیوه داعش قرار داشت که توسط نیروهای واکنش سریع منهدم شد.

طی یک ماه گذشته این دومین هسته تروریستی در مغرب است که توسط نیروهای امنیتی این کشور منهدم شده‌ است.

بر اساس گزارش سال گذشته دیدبان حقوق بشر در شمال آفریقا، بیش از 73 درصد از فرمانده‌هان هسته های تروریستی که توسط دفتر مرکز تحقیقات قضایی در مغرب منهدم شده‌اند، ارتباط مستقیم با داعش در سوریه و عراق دارند و 12 درصد آنان نیز از میدان جنگ یکی از این کشورها به مغرب بازگشته‌اند.

طبق آمار وزارت کشور مغرب ، نیروهای امنیتی این کشور از سال 2003 تا سال گذشته میلادی با انجام عملیات‌های پیشگیرانه موفق شدند 200 هسته تروریستی را در مغرب منهدم کنند.

تسنیم

ارسال نظر