بقائی: ماکرون برای رد پیشنهاد ایران، چرا رسانه اسرائیلی را انتخاب کرد؟ زمان فعال‌سازی اسنپ‌بک علیه ایران به روایت اکسیوس پاسخ گروه‌های فلسطینی به اقدام آمریکا در وتوی قطعنامه آتش‌بس غزه توضیحات عراقچی درباره طرح پیشنهادی ایران به اروپا روایت آسوشیتدپرس از فشار سنگین آمریکا بر کشورها پس از ارائه قطعنامه ایران به آژانس تهدید ترامپ خطاب به خبرگزاری های منتقد؛ مجوز لغو می‌شود! جزئیات پیشنهاد عراقچی به اروپایی‌ها مشخص شد انتقاد شدید روسیه از حمله نظامی به تاسیسات هسته‌ای ایران واکنش ایران به قانون‌شکنی آمریکا در کنفرانس آژانس انرژی اتمی نبیه بری: آمریکا باید رژیم صهیونیستی را وادار به توقف حملات خود به لبنان کند واکنش روسیه به توافق ایران و آژانس: دلگرم کننده است! ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد درخواست رهبر حزب فرانسه برای استعفای مکرون رهبر انصارالله یمن: تهدیدات اسرائیل تمام امت اسلامی را هدف قرار داده است گفتگوی تلفنی عراقچی و وزیر خارجه عربستان

تجدید بیعت طرفداران داعش با رهبر خود

حامیان گروه موسوم به داعش بیعت خود را با رهبر این گروه، ابو ابراهیم هاشمی قرشی تجدید کردند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۶ - ۰۵ مهر ۱۳۹۹ - 2020 September 26
کد خبر: ۶۰۵۵۴

به گزارش راهبرد معاصر طرفداران داعش از ۲۳ سپتامبر در چندین پیام جداگانه از طریق تلگرام به قرشی اعلام وفاداری کردند. آنها همچنین یک کانال اختصاصی برای ثبت بیعت‌های صورت گرفته در تلگرام راه‌اندازی کردند.

پیام‌ها و تصاویری که بخش مانیتورینگ بی‌بی‌سی دیده دلیل خاصی برای این اعلام بیعت‌های جدید ذکر نکرده‌اند.

اما این کار پس از چندین گزارش در رسانه‌ها صورت می‌گیرد که در آنها ادعا شده بود قرشی پس از بازداشت در سال ۲۰۰۸ در عراق نام همرزمان خود را به بازجویان آمریکایی داده بود.

این گزارش‌ها بر اساس پرونده‌های بازجویی بود که توسط مقامات ایالات متحده از طبقه بندی خارج و توسط آکادمی نظامی ایالات متحده معروف به وست پوینت منتشر شد.

اسناد اطلاعاتی همچنین نام کامل قرشی را به عنوان "امیر محمد سعید عبدالرحمن المولی" آورده و قومیت او را عرب ذکر کرده است.

داعش پس از مرگ "خلیفه" قبلی، ابوبکر بغدادی در عملیات آمریکا در اکتبر ۲۰۱۹ در سوریه، قرشی را به عنوان رهبر جدید خود معرفی کرد.

در آن زمان، داعش نام واقعی قرشی را فاش نکرد، اگرچه ادعا کرد که او عرب است و نسبش به قبیله قریش می‌رسد- شرط اصلی برای تعیین به عنوان رهبر داعش.

چندین طرفدار داعش در تلگرام تصاویری از بیعت با قرشی را به اشتراک گذاشته‌اند.

آنها گفته‌اند: "ما عهد می‌بندیم که به امیرالمومنین و خلیفه مسلمانان، ابو ابراهیم هاشمی قرشی، در زمان سختی و سهولت گوش فرا دهیم و از او اطاعت کنیم."

افرادی مانند ابونصیبه، از سرشناس‌ترین هواداران داعش، از جمله کسانی هستند که با رهبری داعش بیعت کرده‌اند.

هواداران داعش در پیام‌رسان هوپ نیز بیعت‌های مشابهی کرده‌اند.

هدف برخی از این بیعت‌های جدید طرفداران داعش "خشمگین کردن دشمنان اسلام" عنوان شده است.

 

ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار