مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا دوشنبه ۱۷ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ سامانه بارشی قدرتمند وارد غرب کشور می‌شود هوای تهران قرمز شد؛ بارش‌ها از فردا آغاز می‌شود کندوان از امروز تا چهارشنبه بسته شد/ هراز و سوادکوه، مسیر‌های جایگزین بارش‌ها از فردا آغاز می‌شوند / برف و باران در گستره وسیعی از کشور رد پای طوفان نوح در آثار سومری، آزتک‌ها و اینکا‌ها کشف پولشویی به میزان ۵۷۰ سکه طلا در یزد صدور هشدار تشدید سامانه بارشی؛ هشدار بارش برف و تگرگ در ۱۶ استان کشور کندوان از فردا مسدود می‌شود تاریخ برگزاری و دریافت کارت شرکت در آزمون انتخاب سردفتر ازدواج و طلاق مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها یکشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ فعالیت سامانه بارشی جدید از فردا یکشنبه تا روز چهارشنبه؛ هشدار بارش برف و باران یوتیوبر پر سر و صدا دستگیر شد/ ۳ سال حبس برای شکارچی بلاگر ۲ نفر از عوامل برگزاری ماراتن کیش بازداشت شدند تمامی مقاطع مدارس البرز فردا تعطیل شد جزئیات مهم از انهدام شبکه گسترده کلاهبرداری تلگرامی

پیشنهاد افزایش ۵۰ درصدی حقوق و مزایای کارگران در سال آینده!

سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی از پیشنهاد افزایش ۵۰ درصدی حقوق کارگران در بودجه سال آینده به دولت خبر داد و گفت: حقوق و مزایا برای کارگران در سال آینده باید با افزایش قابل‌توجهی همراه باشد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۸ - ۰۷ مهر ۱۳۹۹ - 2020 September 28
کد خبر: ۶۰۷۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی بابایی؛ سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با انتقاد از سیاست‌گذاری‌های انجام شده درباره حقوق گارگران اظهار کرد: امروز وضع معیشتی کارگران به‌ هیچ‌وجه مناسب نیست که باید سطح درآمد و مخارج آنها متعادل شود.

 

وی با تأکید بر اینکه در شرایط تورم 40 تا 50 درصدی، حقوق کارگران در سال جاری و در خوشبینانه‌ترین حالت، 30 تا 35 درصد افزایش یافت، در صورتی که هنوز 15 درصد با میزان حقیقی فاصله دارد.

 

سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس ادامه داد: وضعیت امروزِ معیشت کارگران به حدی است که تا هفته اول هر ماه حقوق‌شان تمام می‌شود و باید تا پایان ماه را در شرایط سختی بگذارنند.

 

بابایی با اشاره به نزدیک شدن به فصل تدوین بودجه سال 1400 در سازمان برنامه و بودجه گفت: باید شرایط درآمدی و حقوق و مزایا برای کارگران در سال آینده با افزایش قابل‌توجهی همراه باشد؛ در شرایط موجود سطح درآمدی کارگران متناسب با نرخ واقعی تورم نیست.

 

سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس اضافه کرد: در بودجه سال آینده باید توجه ویژه‌ای به سطح درآمدی و معیشتی کارگران شود زیرا سهم عمده‌ای در افزایش تولید و نرخ رشد ناخالص ملی دارند اما سطح حقوق و دستمزدشان با مشاغل دیگر تفاوت معناداری دارد.

 

بابایی تأکید کرد: باید حقوق کارگران در سال آینده 50 درصد نسبت به سال جاری افزایش یابد؛ در این صورت سطح حقوق و هزینه‌های کارگران فقط برای گذران زندگی، به تعبیری سربه‌سر می‌شود و به سطح فعلی و واقعی سال جاری می‌‌رسد.

 

سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه در افزایش سطح حقوق کارگران شرایط کارفرمایان و تولیدکنندگان نیز باید مدنظر قرار گیرد، خاطرنشان کرد: پیشنهاد افزایش 50 درصدی حقوق کارگران در سال آینده را به دولت ارائه کرده‌ایم، امکان افزایش بیش از این میزان نیز وجود ندارد اما سعی می‌کنیم در بررسی بودجه سال 1400 سطح معیشت کارگران بهبود یابد./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار