پهپاد ایرانی که ابرها را به گریه می‌اندازد هفته آینده ایران غرق در باران می‌شود! ۱۵ مجرم در یک هفته هدف گلوله پلیس قرار گرفتند رئیس قوه قضائیه: "بی‌عفتی و بی‌حجابی" دیگر نباید ادامه یابد/ هیچ‌کس وضع موجود را نمی‌پسند‌د سخنگوی قوه قضائیه: پیشگیری اجتماعی را از سرچشمه‌ها آغاز کنیم وزیر علوم: بسیاری از پروژه‌های دانشجویی به تجاری‌سازی رسیده‌اند هیاهوی بلک فرایدی در شمال ایران/ جمعه سیاه چگونه پول شما را می‌بلعد؟ تنفس هوای ناسالم برای گروه‌های حساس در تهران اعمال ممنوعیت تردد حتی برای دارندگان طرح ترافیک وزیر آموزش و پرورش: این وزارتخانه در ۴۶ سال گذشته اولویت دولت‌ها نبوده فراخوان استخدام در فراجا + شرایط  صدور هشدار جدید هواشناسی؛ آغاز تشدید آلودگی هوا در ۹ کلانشهر از فردا خبر خوش برای متقاضیان دریافت مجوز وکالت رئیس سازمان حفاظت محیط زیست: تهران در شدیدترین اپیزود آلودگی هوا قرار دارد آناکوندای ۱۲ میلیون‌ساله؛ مار غول‌پیکری که هرگز کوچک نشد بازداشت معاون شهردار کرمانشاه توسط سربازان گمنام امام زمان

پیشنهاد افزایش ۵۰ درصدی حقوق و مزایای کارگران در سال آینده!

سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی از پیشنهاد افزایش ۵۰ درصدی حقوق کارگران در بودجه سال آینده به دولت خبر داد و گفت: حقوق و مزایا برای کارگران در سال آینده باید با افزایش قابل‌توجهی همراه باشد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۸ - ۰۷ مهر ۱۳۹۹ - 2020 September 28
کد خبر: ۶۰۷۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی بابایی؛ سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با انتقاد از سیاست‌گذاری‌های انجام شده درباره حقوق گارگران اظهار کرد: امروز وضع معیشتی کارگران به‌ هیچ‌وجه مناسب نیست که باید سطح درآمد و مخارج آنها متعادل شود.

 

وی با تأکید بر اینکه در شرایط تورم 40 تا 50 درصدی، حقوق کارگران در سال جاری و در خوشبینانه‌ترین حالت، 30 تا 35 درصد افزایش یافت، در صورتی که هنوز 15 درصد با میزان حقیقی فاصله دارد.

 

سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس ادامه داد: وضعیت امروزِ معیشت کارگران به حدی است که تا هفته اول هر ماه حقوق‌شان تمام می‌شود و باید تا پایان ماه را در شرایط سختی بگذارنند.

 

بابایی با اشاره به نزدیک شدن به فصل تدوین بودجه سال 1400 در سازمان برنامه و بودجه گفت: باید شرایط درآمدی و حقوق و مزایا برای کارگران در سال آینده با افزایش قابل‌توجهی همراه باشد؛ در شرایط موجود سطح درآمدی کارگران متناسب با نرخ واقعی تورم نیست.

 

سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس اضافه کرد: در بودجه سال آینده باید توجه ویژه‌ای به سطح درآمدی و معیشتی کارگران شود زیرا سهم عمده‌ای در افزایش تولید و نرخ رشد ناخالص ملی دارند اما سطح حقوق و دستمزدشان با مشاغل دیگر تفاوت معناداری دارد.

 

بابایی تأکید کرد: باید حقوق کارگران در سال آینده 50 درصد نسبت به سال جاری افزایش یابد؛ در این صورت سطح حقوق و هزینه‌های کارگران فقط برای گذران زندگی، به تعبیری سربه‌سر می‌شود و به سطح فعلی و واقعی سال جاری می‌‌رسد.

 

سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه در افزایش سطح حقوق کارگران شرایط کارفرمایان و تولیدکنندگان نیز باید مدنظر قرار گیرد، خاطرنشان کرد: پیشنهاد افزایش 50 درصدی حقوق کارگران در سال آینده را به دولت ارائه کرده‌ایم، امکان افزایش بیش از این میزان نیز وجود ندارد اما سعی می‌کنیم در بررسی بودجه سال 1400 سطح معیشت کارگران بهبود یابد./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار