سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه

بایدن از ترامپ جلو افتاد

بایدن از ترامپ جلو افتاد بر اساس تازه‌ترین نظرسنجی سراسری انجام شده توسط یک دانشگاه آمریکایی،‌ بایدن 6 درصد از ترامپ در این نظرسنجی پیشتاز بوده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۷ - ۰۷ مهر ۱۳۹۹ - 2020 September 28
کد خبر: ۶۰۸۶۷

به گزارش راهبرد معاصر بر اساس نتایج نظرسنجی جدید دانشگاه «Monmouth»، «جو بایدن» نامزد دموکرات‌ها برای انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ در سراسر آمریکا ۶ درصد از «دونالد ترامپ» رئیس جمهور کنونی آمریکا پیش است.

در این نظرسنجی، ۵۰ درصد پرسش شوندگان حمایت خود را از بایدن و ۴۴ درصد نیز طرفداری خود را از ترامپ اعلام کرده و ۲ درصد از مشارکت کنندگان در این نظرسنجی نیز اعلام کردند که هنوز درباره رای خود تصمیم نگرفته‌اند.۴ درصد باقیمانده نیز گفته‌اند که به شخص دیگری رای می‌دهند.

در نظرسنجی دانشگاه «Monmouth» در تابستان پیشتازی بایدن از ترامپ ۱۰ تا ۱۳ درصد بوده که نظرسنجی جدید حاکی از کم شدن فاصله میان این دو رقیب است.

نظرسنجی این دانشگاه از ۸۰۹ رای دهنده در سراسر آمریکا و بین روزهای ۲۴ تا ۲۷ سپتامبر (سوم تا ششم مهرماه) انجام شده و درصد خطایی ۳.۵ درصدی برای آن در نظر گرفته شده است.

در نظرسنجی انجام شده توسط «هیل-هریس ایکس» نیز فاصله ترامپ با بایدن کاهش داشته است.

در این نظرسنجی ۴۵ درصد رای‌دهندگان ثبت نام شده در آن که بین ۱۹ تا ۲۱ سپتامبر انجام شد، گفتند اگر امروز انتخابات برگزار شود رای خود را به نفع بایدن به صندوق می‌اندازند، در حالی که تنها ۴۰ درصد گفتند به نفع ترامپ رای خواهند داد. حامیان ترامپ در مقایسه با نظرسنجی قبلی هیل-هریس ایکس که بین ۱۰ تا ۱۴ سپتامبر انجام شد، یک درصد افزایش داشتند.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار