محسن رضایی: نامه ونس را مطالعه کردم و هنوز پاسخی به آن ندادم/ تصمیم جدیدی به صورت رسمی و حکومتی درباره تغییر دکترین هسته‌ای گرفته نشده است تاکید سرلشکر رضایی بر اشراف کامل رهبر معظم انقلاب بر مسائل مختلف سردار نقدی: دشمن می‌خواهد مردم را از حاکمیت جدا کند علم‌الهدی: در صورت حمله آمریکا کابل‌های ارتباط جهانی در تنگه هرمز را قطع می‌کنیم سپاه اعلام کرد: انفجار سومین نفتکش در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز سپاه: دو نفتکش متخلف در آب‌های جنوبی تنگه هرمز متوقف شدند ارتش: شمپاد دشمن را منهدم کردیم/ حریق دو نفتکش در شرق تنگه هرمز خطیب جمعه تهران: نخبگان پیشنهادهای خود درباره بازنگری در دکترین هسته‌ای را ارائه کنند معاون وزیر کشور: خون شهدای میناب جبهه دشمن را رسوا کرد ترامپ توان آغاز جنگ با ایران را ندارد «لبیک یا خامنه‌ای» در دارالذکر؛ عهد دوباره عراقی‌ها در حرم امام رضا(ع) محکومیت شدید ادعای مداخله‌جویانه امارات و کانادا درباره جزایر ایران سپاه: تعداد پهپادهای آمریکایی MQ-۱ و MQ-۹ شکار شده در «صیدگاه هرمز» به ۶۸ فروند رسید بقایی: حضور پرشور مردم در میادین و تجمعات شبانه، پشتوانه اقتدار و دیپلماسی ایران است وزارت اطلاعات خبر داد: دستگیری 4 هسته تروریستی جنوب شرق

ارائه دستورالعمل جرائم متخلفان پروتکل های بهداشتی/ جدیت نظارت ها در تهران

ارائه دستورالعمل جرائم متخلفان پروتکل های بهداشتی/ جدیت نظارت ها در تهران رئیس جمهور گفت: دستورالعمل جرائم متخلفان و دستگاه‌های ناظر برای تصویب به جلسه روز شنبه ستاد ملی کرونا ارائه می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۶ - ۱۰ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 01
کد خبر: ۶۱۲۲۸

به گزارش راهبرد معاصر حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی روز پنجشنبه در جلسه روسای کمیته‌های ستاد ملی مقابله با کرونا، گفت: بر اساس انتظار و مطالبه جامعه و نیز دستگاه‌های نظارتی و مسئول برای وضع ضمانت اجرایی در قبال رعایت دستورالعمل‌ها و جریمه کسانی که دستورالعمل ها را رعایت نمی‌کنند نظیر آنچه در کشور‌های دیگر نیز اجرا شده است، جرائمی متناسب با تخلفات در سه سطح ادارات، اصناف و کسب و کار‌های خصوصی و فضا‌های عمومی و همچنین دستگاه‌های ناظر و جریمه کننده، مشخص شده است.

وی نظارت‌های گسترده‌تر و وضع جرائم بر اساس مطالبه عمومی و درخواست دستگاه‌های مسئول و نظارتی را برای تضمین رعایت دقیق و همگانی دستورالعمل‌های بهداشتی و مهار روند شیوع بیماری کرونا در جامعه، ضروری خواند و از روسای کمیته‌های امنیتی – اجتماعی و درمانی ستاد ملی مقابله با کرونا خواست تا دستورالعمل تدوین شده در این عرصه را برای تصویب در جلسه روز شنبه ستاد ملی ارائه کنند.

رئیس جمهور اظهار داشت: در خصوص ادارات باید تخطئی از دستورالعمل ها به عنوان تخلف اداری محسوب شده و طبق ضوابط اداری، با قاطعیت و جدیت با متخلفان برخورد شده و مورد توبیخ اداری قرار گیرند.

روحانی افزود: در خصوص اصناف نیز ضروری است با کمک سازمان‌های مرتبط با اصناف و بنگاه‌های خصوصی و اتاق اصناف، نظارت‌ها با قاطعیت دنبال شود و متخلفان چه صاحبان مشاغل و بنگاه‌ها و چه خدمات گیرندگان، بر اساس جرائمی که تعریف شده باید برخورد شوند.

شما نیوز

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار