لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه های خارجی علم الهدی: می‌خواهند مشهد را مرکز تفریح کنند این خلاف شان امام رضاست رهبر معظم انقلاب: سپر پولادین اتحاد مردم و مسئولان و نیروهای مسلح نباید خدشه دار شود سخنگوی وزارت دفاع: رژیم صهیونیستی برای نجاتش به آمریکا پناه برد سپاه پاسداران: با تمام ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها در کنار دولت و ملت ایستاده‌ایم

صالحی: پرداخت تسهیلات معیشتی به هنرمندان/خسارت ۶۰ تا ۸۰ درصدی کرونا به اهالی هنر

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه خسارت های ایام کرونا در برخی موارد به اصحاب هنر بین ۶۰ تا ۸۰ درصد بوده است، گفت: البته دولت اقداماتی را در این زمینه داشته است ولی طبیعتا نیازمند توجه مضاعف هستیم.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۸ - ۱۰ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 01
کد خبر: ۶۱۲۵۷

به گزارش راهبرد معاصر سیدعباس صالحی در حاشیه جلسه شورای هنر که در محل شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد، با بیان این مطلب افزود: در این شورا به موضوعات مختلف از جمله تاثیر کرونا بر هنر توجه شد. پاره ای از فعالیت های هنرمندان در دوران کرونا تحت تاثیر قرار گرفت؛ فرصت های کرونایی در این ایام در عرصه های مختلف وجود داشت و برخی هنرمندان در شرایط کرونایی برای انتقال هنرشان از این شرایط بهره گرفتند.

وی با اشاره به اینکه خسارات ایام کرونا در برخی موارد به اصحاب هنر بین ۶۰ تا ۸۰ درصد بوده است، گفت: البته دولت اقداماتی را در این زمینه داشته است ولی طبیعتا نیازمند توجه مضاعف هستیم.

صالحی از توجه جدی بر تولید تله تئاتر خبر داد و گفت: سابقه خوبی در تولید تله تئاتر داشتیم و تلاش داریم این تجربه تقویت شود ضمن آنکه فرصت های کرونایی هم در این عرصه تقویت شود.

وی با بیان اینکه دوره کرونا فلسفه هنر کرونایی در حوزه زیبایی و گونه شناسی دارد، گفت: هرچه کرونا زمانش طولانی تر شود زیست بوم جدیدی شکل می‌دهد و باید فلسفه هنر کرونایی داشته باشیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: در سند مهندسی فرهنگی به موضوع مد و لباس توجه و این سند به وزارت فرهنگ ارجاع شده است و در فضای سند چارچوبی را ستاد مهندسی معرفی کرده و قرار است شورای هنر اظهار نظرهای خود را به این سند داشته باشد.

صالحی درباره رفع مشکلات دانشگاه هنرهای سنتی استاد فرشچیان بیان کرد: مصوبه با این نگاه شکل گرفت که نظام استاد شاگردی دیرین آموزشی خودمان را ادامه دهیم، همچنین قرار شد کمیته ای مشترک با وزارت علوم داشته باشیم و حاصل مسائل مطرح شده به شورای هنر با حضور وزیر علوم تعیین تکلیف شود.

وی درباره تسهیلات در نظر گرفته شده برای جبران خسارات کرونا به عرصه هنر گفت: در بخش های مختلف این خسارت ها نسبت به سال قبل از حیث کار و فروش عرصه های مختلف شاهد بودیم، بر این اساس اقداماتی داشته ایم که بخشی از آن مربوط به بیمه سه ماهه هنرمندان بود، بخشی دیگر به عنوان کمک تسهیلات معیشتی به هنرمندان مربوط می‌شد.

صالحی در پایان افزود: رقم ۱۲میلیارد تومانی برای ۷۵ هزار عضو صندوق هنر در نظر داریم، سامانه کارا هم به کسانی که خسارت دیدند،‌ تسهیلات می دهد و ثبت نام تا پایان مهر ادامه دارد، علاوه بر آن تسهیلات ۴ درصد اشتغال را داشتیم که تخصیص ۲۰۰ میلیارد تومان آن محقق شد.

 

فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار