ضربه کاری اطلاعات به ضدانقلاب/ ۳ عضو دیگر شبکه ضدامنیتی "شکار مزدور" بازداشت شدند شلیک همزمان موشک‌های بالستیک و کروز سپاه در رزمایش اقتدار سخنگوی دولت: تاریخ دقیق اجرای اصلاح قیمت بنزین نهایی نشده است خاتمی: ملت ایران ذلت‌پذیر نیست/ بسیج یک فرهنگ است حمایت دولت از راه‌آهن حومه‌ای تهران واکنش تهران به ادعاهای بی‌اساس درباره جزایر ایرانی پزشکیان: هیچ طرح آبی بدون نظر دانشگاه‌ها اجرا نمی‌شود / تصمیم عجولانه یعنی تخریب محیط‌زیست سرلشکر پاکپور: مادران و همسران شهدا الگویی ماندگار برای نسل‌های آینده هستند آغاز رزمایش نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس سرلشکر حاتمی: لحظه‌ای را در ارتقای توان دفاعی از دست نداده‌ایم از تعیین سقف کیفری برای مهریه تا تذکر اقتصادی به پزشکیان پزشکیان: به هیچ قدرت خارجی امید نبسته‌ام/ دیگر پول اضافه چاپ نمی‌کنیم سرلشکر پاکپور: سپاه برای انتقال تجارب ضدتروریستی محدودیتی ندارد قالیباف: توان دفاعی و هسته‌ای ایران را معامله نمی‌کنیم تاکید عراقچی بر نقش دیپلماسی پارلمانی در گسترش تجارت با همسایگان

ارائه دستورالعمل جرائم متخلفان پروتکل های بهداشتی/ جدیت نظارت ها در تهران

رئیس جمهور گفت: دستورالعمل جرائم متخلفان و دستگاه‌های ناظر برای تصویب به جلسه روز شنبه ستاد ملی کرونا ارائه می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۶ - ۱۰ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 01
کد خبر: ۶۱۲۲۸

به گزارش راهبرد معاصر حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی روز پنجشنبه در جلسه روسای کمیته‌های ستاد ملی مقابله با کرونا، گفت: بر اساس انتظار و مطالبه جامعه و نیز دستگاه‌های نظارتی و مسئول برای وضع ضمانت اجرایی در قبال رعایت دستورالعمل‌ها و جریمه کسانی که دستورالعمل ها را رعایت نمی‌کنند نظیر آنچه در کشور‌های دیگر نیز اجرا شده است، جرائمی متناسب با تخلفات در سه سطح ادارات، اصناف و کسب و کار‌های خصوصی و فضا‌های عمومی و همچنین دستگاه‌های ناظر و جریمه کننده، مشخص شده است.

وی نظارت‌های گسترده‌تر و وضع جرائم بر اساس مطالبه عمومی و درخواست دستگاه‌های مسئول و نظارتی را برای تضمین رعایت دقیق و همگانی دستورالعمل‌های بهداشتی و مهار روند شیوع بیماری کرونا در جامعه، ضروری خواند و از روسای کمیته‌های امنیتی – اجتماعی و درمانی ستاد ملی مقابله با کرونا خواست تا دستورالعمل تدوین شده در این عرصه را برای تصویب در جلسه روز شنبه ستاد ملی ارائه کنند.

رئیس جمهور اظهار داشت: در خصوص ادارات باید تخطئی از دستورالعمل ها به عنوان تخلف اداری محسوب شده و طبق ضوابط اداری، با قاطعیت و جدیت با متخلفان برخورد شده و مورد توبیخ اداری قرار گیرند.

روحانی افزود: در خصوص اصناف نیز ضروری است با کمک سازمان‌های مرتبط با اصناف و بنگاه‌های خصوصی و اتاق اصناف، نظارت‌ها با قاطعیت دنبال شود و متخلفان چه صاحبان مشاغل و بنگاه‌ها و چه خدمات گیرندگان، بر اساس جرائمی که تعریف شده باید برخورد شوند.

شما نیوز

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار