ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

وزیرخارجه آلمان: تحریم تسلیحاتی عربستان ادامه خواهد یافت

وزیر امور خارجه آلمان گفت که کشورش با در نظر گرفتن تحولات یمن، ممنوعیت صادرات تسلیحات به عربستان سعودی را تمدید می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۳ - ۱۵ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 06
کد خبر: ۶۱۳۹

به گزارش راهبرد معاصر ، «هایکو ماس» وزیر امور خارجه آلمان از تمدید ممنوعیت صادرات تسلیحات این کشور به عربستان سعودی خبر داد.

 

بنابر گزارش شبکه خبری دویچه‌وله، «هایکو ماس» وزیر امور خارجه آلمان امروز چهارشنبه در این مورد گفت: «ما تصمیم گرفتیم که با توجه به تحولات یمن، ممنوعیت صادرات تسلیحات به عربستان را تمدید کنیم.ما معتقدیم که جنگ در یمن باید هر چه زودتر پایان یابد.»

 

وی افزود: «در ماه مارس تسلیحاتی برای عربستان سعودی ارسال نخواهد شد. دولت آلمان ممنوعیت صادرات را به مدت سه‌ هفته تمدید می‌کند.»

 

ماس پیشتر گفته بود که سیاست‌های صادرات تسلیحات آلمان به عربستان به تحولات یمن بستگی دارد.

«اشتفان زایبرت» سخنگوی دولت آلمان هم چندی پیش گفت که دولت این کشور قصد دارد توقف صادرات تسلیحاتی به عربستان سعودی را به مدت دو هفته دیگر ادامه دهد.

 

زایبرت گفت که پیش از پایان ماه مارس در این زمینه تصمیم‌گیری خواهد شد و به این ترتیب تحریم صادرات تسلیحات به عربستان سعودی پس از نهم مارس (۱۸ اسفند) ادامه خواهد داشت.

 

فرانسه و انگلیس به تصمیم آلمانیها برای توقف صادرات سلاح اعتراض کرده بودند.

«جرمی هانت» وزیر امور خارجه انگلیس پیشتر درباره تحریم‌های تسلیحاتی برلین علیه عربستان سعودی و تاثیر آن بر فروش تسلیحات انگلیسی به ریاض هشدار داده بود. وزیر امور خارجه انگلیس همچنین هشدار داد که تصمیم آلمان برای توقف صادرات سلاح به عربستان سعودی منجر به خسارت ۲.۳ میلیارد یورویی آلمان تا سال ۲۰۲۶ خواهد شد.

فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار