تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵ گرمای کشنده در اروپا؛ ۳ کشته در فرانسه و هشدار بی‌سابقه برای انگلیسی‌ها

کشف کلاهبرداری اینترنتی ۳/۵ میلیاردی در مازندران

کشف کلاهبرداری اینترنتی ۳/۵ میلیاردی در مازندران فرمانده انتظامی مازندران از شناسایی و دستگیری ۲ دوره کلاهبردار و کشف کلاهبرداری اینترنتی ۳/۵ میلیارد ریالی در شهرستان نور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۳ - ۱۲ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 03
کد خبر: ۶۱۵۳۵

به گزارش راهبرد معاصر  مرتضی میرزایی گفت: در پی مراجعه تعدادی از شهروندان در شهرستان نور به مراجع قضائی و انتظامی آن شهرستان مبنی بر برداشت غیرمجاز وجه از حساب آنان، موضوع در دستور کار پلیس فتا قرار گرفت.

وی افزود: در اجرای این ماموریت کارآگاهان پلیس فتا با بررسی‌های همه جانبه و اقدامات فنی و مهندسی متهم اصلی این پرونده را شناسایی کردند.

فرمانده انتظامی استان مازندران تصریح کرد: ماموران پلیس فتا شهرستان نور پس از شناسایی مخفیگاه متهم، در عملیاتی غافلگیرانه وی را که به عنوان دوره گرد و فروشنده میوه و تره بار در بازار‌های هفتگی سراسر استان فعالیت می‌کرد، دستگیر کردند.

میرزایی خاطرنشان کرد: متهم که دارای سابقه سرقت در زمینه برداشت غیرمجاز از طریق اسکیمر و فیشینگ بود در بازجویی‌های به عمل آمده تاکنون به کلاهبرداری ۳/۵ میلیاردی از مردم با روش دریافت اطلاعات آنان از طریق کارت‌های عابر بانک (فیشینگ) اعتراف کرد.

وی با بیان این که تاکنون ۲۰ نفر از شهروندان با مراجعه به پلیس از متهم اعلام شکایت کردند، از دستگیری یکی از همدستان متهم اهل اصفهان و ساکن شهرستان قائم شهر در ادامه رسیدگی به این پرونده خبر داد.

فرمانده انتظامی استان مازندران از دستگیری همدست متهم نیز خبر داد و اظهار کرد: این ۲ کلاهبردار حرفه‌ای پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شدند و موضوع همچنان در دست بررسی است.

وی در خاتمه به مردم توصیه کرد ضمن خودداری از قرار دادن اطلاعات هویتی، بانکی و رمز عابر بانک خود به سایر افراد، در موقع پرداخت هرگونه وجهی از طریق کارت‌های عابر بانک مواقب سوء استفاده افراد شیاد و کلاهبرداران باشند و در صورت مواجهه با موارد مشابه مراتب را سریعا به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.

تابناک

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار