سوء‌قصد به جان بشار اسد صحت دارد؟ اعمال تحریم‌های ترکیه علیه ایران / حساب کدام افراد ایرانی در ترکیه مسدود می‌شود؟ واکنش بقائی به حمله اسرائیل به کاروان دریایی الصمود جهاد اسلامی: طرح ترامپ همان معامله قرن است با لباسی جدید کاخ سفید: ضرب‌الاجل آمریکا برای حماس همچنان پابرجا است درخواست گروه ۷ از ایران برای بازگرداندن دسترسی آژانس به تاسیسات هسته‌ای اجرای تحریم‌های سازمان ملل از سوی کانادا به بهانه فعالیت‌های هسته‌ای تهران روسیه: بازاعمال تحریم‌های ضدایرانی را به‌رسمیت نمی‌شناسیم ادعای روبیو علیه ایران: تمامی مسیر‌های ایران به سمت سلاح هسته‌ای را مسدود خواهیم کرد صدای آمریکا متوقف شد حمله توپخانه‌ای و پهپادی قسد به مواضع ارتش جولانی تحریم جدید آمریکا علیه ایران ریزش داربست در کلیسای اتیوپی؛ ۳۶ کشته و ۲۰۰ زخمی تاکنون اوربان: یک اشتباه کوچک می‌تواند به وقوع جنگ جهانی سوم بیانجامد استقبال بغداد از طرح ترامپ درباره غزه

صحبت اردوغان و مرکل درباره تحولات قره باغ

رئیس ارتباطات ریاست جمهوری ترکیه گفت، رجب طیب اردوغان در ویدیو کنفرانسی امروز سه‌شنبه به آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان گفته است که اتحادیه اروپا در نشست اخیر این اتحادیه، در برابر باج‌خواهی یونان و دولت یونانی قبرس تسلیم شده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۵ - ۱۵ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 06
کد خبر: ۶۱۹۳۹

 اردوغان درباره مدیترانه شرقی و بحران قره‌باغ با مرکل صحبت کرد.

وی اشاره کرد که رهبران اتحادیه اروپا در رسیدن به نتیجه‌ای که اساسی برای دیالوگ و همکاری با ترکیه فراهم آورد، ناکام بوده و با وجود رفتار مطلوب ترکیه، در برابر باج‌خواهی یونان گردن نهاده‌اند.

اردوغان همچنین یادآور شد که منافع مهم اروپا نباید قربانی منافع شر برخی کشورهای عضو شود.

رئیس جمهوری ترکیه با اشاره به بحران قره‌باغ، گفت که قطعنامه‌های سازمان ملل باید برای پایان دادن به اشغال اراضی آذربایجان توسط ارمنستان اجرا شوند.

رئیس جمهوری ترکیه افزود: در نشست سران اتحادیه اروپا بار دیگر شاهد نادیده گرفتن حقوق مردم ترک قبرس شدیم. ترکیه به ادامه این بی‌عدالتی اجازه نخواهد داد.

او خاطرنشان کرد: مساله مدیترانه شرقی دو بعد دارد؛ نخست حفظ حقوق فلات قاره‌ای ترکیه و دوم نیز تضمین حقوق و منافع مردم ترک قبرس از منابع طبیعی اطراف جزیره است. باید از مردم جمهوری ترک قبرس شمالی در کنفرانس مدیترانه شرقی نیز به شکلی که شایسته آنها است، نمایندگی شود.

ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده