زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

رایزنی «بورل» و «ریابکوف» درخصوص آخرین تحولات قره باغ و بلاروس

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و وزیر خارجه روسیه در گفت‌وگوی تلفنی در زمینه آخرین تحولات در قره باغ، بلاروس و ماجرای «آلکساندر ناوالنی» به رایزنی و تبادل نظر پرداختند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۴ - ۲۲ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 13
کد خبر: ۶۲۸۸۱

به گزارش راهبرد معاصر مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز سه شنبه  با وزیر خارجه روسیه  در زمینه آخرین تحولات  در قره باغ به رایزنی پرداخت.

به نوشته وبگاه «اتحادیه اروپا» «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در گفت‌وگو با «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه درباره آخرین وضعیت در قره باغ و بلاروس و نیز «آلکسی ناولنی» معترض کرملین رایزنی کرد. درباره آخرین وضعیت در قره باغ، بورل از اقدامات لاروف در روزهای اخیر و تلاش  برای برقراری آتش بس و توافق بین جمهوری‌های آذربایجان و ارمنستان  تقدیر و بر لزوم آتش بس و رعایت دقیق آن تاکید کرد. جوزپ بورل در این زمینه از اقدامات گروه میانجی مینسک برای رفع تنش بین باکو و ایروان حمایت کامل کرد.

این در حالی است که اتحادیه اروپا یکشنبه شب از نقض آتش‌بس در منطقه قره باغ بشدت ابراز نگرانی کرده بود. مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در بیانیه‌ای در این باره گفت: «ما با نگرانی شدید گزارش‌های ادامه فعالیت‌های نظامی، از جمله حمله علیه اهداف غیرنظامی و همچنین تلفات غیرنظامیان را پیگیری می‌کنیم.» 

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در زمینه بلاروس به لاوروف گفت که اتحادیه اروپا به شدت خواهان استقلال و تمامیت ارضی بلاروس است. وی در این گفت‌و‌گو بر حق شهروندان بلاروس در انتخاب رئیس جمهور خود تاکید کرد. درباره ناوالنی نیز جوزپ بورل از دولت روسیه خواست تا تحقیقات کامل و شفافی در زمینه ماجرای مسمویت وی انجام شود.

وزیر خارجه روسیه به تازگی در واکنش به اتهام‌زنی مقام‌های اروپایی علیه مسکو در ارتباط با مسمومیت ادعایی ناوالنی گفت اتحادیه اروپا با تهدید به اعمال تحریم علیه روسیه در شرایطی که چیزی مشخص نیست، خارج از روند قانونی عمل می‌کند.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر