پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند

عذرخواهی ارمنستان و آذربایجان بابت اصابت خمپاره به ایران/ قول دادند تکرار نشود

جانشین فرمانده ناجا با بیان اینکه آمادگی و اشراف نیروهای مرزبانی و انتظامی بالاست، گفت:آذربایجان و ارمنستان ضمن عذرخواهی از شلیک اشتباهی راکت و گلوله به سمت ایران، قول دادند تکرار نشود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۴ - ۱۵ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 06
کد خبر: ۶۱۹۷۷
تعداد نظرات: ۱ نظر

سردار قاسم رضایی امشب در بدو ورود به شهرستان اصلاندوز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اصلاندوز، با قدردانی از روحیه انقلابی و دفاع از وطن مرزبانان شهرستان‌های مرزی استان اردبیل اظهار کرد: آمادگی و اشراف نیروهای مرزبانی و انتظامی بالاست و تعامل دیپلماسی مرزنشینی خیلی خوب است.

وی با اشاره به درگیری دو کشور جمهوری آذربایجان و ارمنستان، تبادل آتش طرفین درگیری را ناخوشایند دانست و افزود: بیش از ۲۸ سال بر سر قره باغ مناقشه وجود دارد که بر اثر این مساله، برخی از شهروندان دو کشور کشته می‌شوند که این موضوع برای ما نارحت کننده است.

جانشین ناجا اظهار امیدواری کرد: امیدواریم هر چه زودتر سازمان ملل به وظایفش عمل کرده و با مدیریت اجتماعی دو کشور مشکل حل و فصل شود.

رضایی افزود: در حین تبادل آتش، راکت‌ها و گلوله‌های درگیری به خاک ما برخورد می‌کند، مرزبانان ما طبق وظیفه ذاتی به آنها هشدار دادند که امیدواریم مراعات ملاحظات مرزهای مشترک را داشته باشند.

وی با اشاره به عذرخواهی طرفین درگیری از کشورمان بابت تعرض ناخواسته گفت: دو کشور آذربایجان و ارمنستان قول دادند که این اتفاق دیگر نیافتد.

جانشین ناجا با تمجید از روحیه انقلابی مرزنشینان این مناطق مرزی کشور افزود: مرزنشینان ما با آرامش و امنیت مشغول زندگی روزمره خود بوده، اما به‌عنوان نگاه انسان‌دوستانه نگران آن دو طرف هستند.

رضایی در پایان با قدردانی از همکاری خوب مردم مرزنشین منطقه به‌ویژه شهرستان اصلاندوز گفت: امیدواریم مردم ترددهای مرزی را رعایت کنند و از تماشای درگیری بپرهیزند.

به گزارش خبرگزاری فارس، سردار «قاسم رضایی» جانشین فرمانده ناجا و همچنین سردار «احمدعلی گودرزی» فرمانده مرزبانی امروز از نوار مرزی و تحولات و مناقشات بین کشورهای ارمنستان و جمهوری آذربایجان در منطقه مرزی اصلاندوز و آذربایجان شرقی بازدید کردند.

از زمان آغاز درگیری در قره باغ تا کنون حداقل 15 راکت به مناطق شهرستان خداآفرین استان آذربایجان شرقی اصابت کرد که 2 مورد از این راکت ها موجب تخریب دو باب ساختمان و مجروح شدن 2 تن در روستای پرویزخانلوی خداآفرین شده است.

فارس

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۱۲ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۶
0
0
ایران باید یه گوشمالی به دو طرف بده حداقل چند تا جنگنده بفرسته بالای مرز جایی که بمب خورد تو خاک ایران که بفهمن اگر تکرار شد وارد عمل میشه
آخرین اخبار