زمان افزایش مبلغ کالابرگ اعلام شد | جزییات شارژ ۵۰۰ هزار تومانی پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ نحوه فعالسازی خرید اعتباری بازنشستگان / جزییات طرح تامین رفاه بازنشستگان صعود قیمت‌ها در بازار ارز و طلا | رشد ۱۹۷۰ تومانی قیمت دلار | طلا از سقف ۲۶ میلیون و ۴۶۷ هزار تومان برگشت پیش‌بینی قیمت دلار چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ قیمت سکه امروز ۲۷ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار پیش بینی قیمت دلار سه شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ قیمت طلا امروز ۲۷ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ مثقال طلا ۱۱۳ میلیون تومان شد افزایش مبلغ کالابرگ از مهر ۱۴۰۵؛ فرصت جدید ثبت خوداظهاری در آبان آغاز ثبت نام پیش‌فروش بدون قرعه‌کشی سهند S سایپا از ۲۷ مهر ۱۴۰۵+ جزییات و شرایط واریز حقوق بازنشستگان مهر ۱۴۰۵ از ۲۸ مهر / خبر جدید درباره معوقه اردیبهشت بازنشستگان جزئیات جدیدترین حراج شمش طلا سه‌شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ + شرایط ثبت نام و خرید سود سهام عدالت کی واریز می‌شود؟ آخرین خبر از زمان پرداخت و مبلغ سود ۱۴۰۵ قیمت دلار، یورو و انواع ارز‌ها امروز ۲۶ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ یورو به کانال ۲۹۴ هزار تومان عقب‌نشینی کرد + جدول قیمت طلا امروز ۲۶ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ + طلا در کانال ۲۵ میلیون تومان ایستاد

بازار سرمایه چشم انتظار روز‌های سبز

بازار سرمایه چشم انتظار روز‌های سبز معاون تحقیق و توسعه بورس و اوراق بهادار تهران گفت: بهتر شدن روند بازار سرمایه بستگی به رفتار سرمایه گذاران و تصمیمات اقتصادی دارد، اما انتظار می‌رود که در آینده بازار مثبت باشد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۲ - ۱۶ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 07
کد خبر: ۶۱۹۹۴

به گزارش راهبرد معاصر، علی عباس کریمی معاون تحقیق و توسعه بورس و اوراق بهادار تهران جوان،در رابطه با اینکه چرا بازار نسبت به حمایت‌های اخیر واکنش مثبتی نشان نداده است، اظهار کرد: شاخص بازار سرمایه نوسان دارد، اینگونه نیست که روند بازار همیشه یک نواخت باشد. تصمیماتی که طی هفته های اخیر در خصوص بازار سرمایه گرفته شده است در بلند مدت بر شاخص بازار سرمایه تاثیر می‌گذارد.

 

او افزود: برخی افراد در رسانه ها شایعه کرده اند که مسئولان، بازار را به حال خود رها کرده اند در صورتی که اینگونه نیست و جلسات پی در پی در سازمان بورس به منظور تقویت و جلوگیری از ریزش شاخص برگزار می‌شود.

 

معاون تحقیق و توسعه بورس و اوراق بهادار تهران تصریح کرد: در حال حاضر بازار مورد بی مهری سهامداران حقیقی قرار گرفته است و با یک شایعه صف های خرید به سرعت به صف های فروش تغییر می‌کند و روند بازار منفی می‌شود.

 

کریمی بیان کرد:در حال حاضر بازار اصلاح شده است و امیدواریم بازار به زودی به تعادل برسد، تغییرات بازار با عرضه و تقاضا سهامداران رخ می دهد و اگر عرضه بیشتر از تقاضا باشد بازار منفی می‌شود، و اگر تقاضا بیشتر باشد بازار روند مثبت پیدا می کند.

 

او گفت: موظفیم که از طریق آموزش به سهامداران یاد آموزش دهیم به جای توجه به صف‌های خرید یا فروش یک سهم، به میزان ارزندگی آن توجه کنند، در این صورت بازار متعادل می شود.

 

معاون تحقیق و توسعه بورس و اوراق بهادار تهران درباره تاثیر روند انتخابات آمریکا بر بدنه بازار گفت: قطع به یقین عوامل سیاسی و بین المللی تا حدودی روی اقتصاد کشور تاثیر می گذارد، اما نمی توان گفت که صد در صد اُفت این روز‌های بازار به دلیل این رویداد است زیرا عوامل سیاسی و اقتصادی داخلی تاثیر بیشتری روی بازار دارد.


او در پاسخ به این سوال که اگر یک درصد از منابع صندوق توسعه ملی به صندوق توسعه و تثبیت بازار سرمایه واریز شود چقدر روی بازار تاثیر می گذارد؟، تصریح کرد: منابع موجود در صندوق توسعه و تثبیت بازار سرمایه به روش های مختلفی به بورس کمک می کند، هدف از ایجاد این صندوق کمک به ایجاد تعادل در بازار بود، زیرا در زمان فروش به جمع کردن صف های فروش کمک می کنند.

 

کریمی گفت: این صندوق فقط محدود به شرایط منفی بازار نیست بلکه زمان های که بازار مثبت است می تواند بدون مداخله منفی به کمک بازار بیاید و کار بازار گردانی را انجام دهد.زمانی که این صندوق کاربازار گردانی را انجام می دهد کمتر شاهد رفتارهای نامتعارف در بازار سرمایه هستیم.

 

معاون تحقیق و توسعه بورس و اوراق بهادار تهران در خصوص اوراق تبعی بیان کرد: این مسئله قطع به یقین نیاز به یک فرهنگ سازی دارد، اوراق تبعی در زمان اُفت بازار به سهامدار کمک و از تشکیل صف های فروش جلوگیری می کند.

 

کریمی در پایان در خصوص آینده بازار سرمایه گفت: بهتر شدن روند بازار سرمایه بستگی به رفتار سرمایه گذاران دارد و انتظار می رود که بازار سرمایه بهتر از گذشته پیش برود./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار