زمان افزایش مبلغ کالابرگ اعلام شد | جزییات شارژ ۵۰۰ هزار تومانی پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ نحوه فعالسازی خرید اعتباری بازنشستگان / جزییات طرح تامین رفاه بازنشستگان صعود قیمت‌ها در بازار ارز و طلا | رشد ۱۹۷۰ تومانی قیمت دلار | طلا از سقف ۲۶ میلیون و ۴۶۷ هزار تومان برگشت پیش‌بینی قیمت دلار چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ قیمت سکه امروز ۲۷ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار پیش بینی قیمت دلار سه شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ قیمت طلا امروز ۲۷ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ مثقال طلا ۱۱۳ میلیون تومان شد افزایش مبلغ کالابرگ از مهر ۱۴۰۵؛ فرصت جدید ثبت خوداظهاری در آبان آغاز ثبت نام پیش‌فروش بدون قرعه‌کشی سهند S سایپا از ۲۷ مهر ۱۴۰۵+ جزییات و شرایط واریز حقوق بازنشستگان مهر ۱۴۰۵ از ۲۸ مهر / خبر جدید درباره معوقه اردیبهشت بازنشستگان جزئیات جدیدترین حراج شمش طلا سه‌شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ + شرایط ثبت نام و خرید سود سهام عدالت کی واریز می‌شود؟ آخرین خبر از زمان پرداخت و مبلغ سود ۱۴۰۵ قیمت دلار، یورو و انواع ارز‌ها امروز ۲۶ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ یورو به کانال ۲۹۴ هزار تومان عقب‌نشینی کرد + جدول قیمت طلا امروز ۲۶ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ + طلا در کانال ۲۵ میلیون تومان ایستاد

جزئیات عرضه داراسوم از زبان دژپسند+ بانک های عرضه کننده داراسوم

جزئیات عرضه داراسوم از زبان دژپسند+ بانک های عرضه کننده داراسوم جزئیات عرضه داراسوم از زبان دژپسند و بانک های عرضه کننده داراسوم را در ادامه این خبر بخوانید.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۶ - ۱۶ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 07
کد خبر: ۶۲۰۲۶

به گزارش راهبرد معاصر؛  وزیر اقتصاد گفت: تصمیم داریم باقیمانده سهام دولت را در سه بانک ملت، تجارت و صادرات در قالب دارا سوم عرضه کنیم.

 

فرهاد دژپسند وزیر اقتصاد و امور دارایی در حاشیه هیئت دولت در پاسخ به سوال پیرامون تصمیمات دولت برای حمایت از سرمایه گذاران بورس گفت: حمایتی که دولت از بازار سرمایه و بازار سهام به عمل می‌آورد حمایت‌های بنیادین، مدلسازی بورس و افزایش عمق بورس است. به عنوان مثال یکی از حلقه‌های مفقوده بورس ایرانی بازارگردانی توسط بنگاه‌ها تاکنون به طور جدی مورد توجه نبود که با مصوبه‌ای که شورای عالی بورس مقرر شد تمام بنگاه‌ها یا خودشان امر بازارگردانی یا بازارگردان حرفه‌ای داشته باشند. این کار خیلی کمک می‌کند که ثبات در بازار حاکم شود.

 

دژپسند با اشاره به فروش اوراق تبعی ادامه داد: در مورد فروش اختیاری اوراق تبعی این کار را می‌کند که سهامدار ظرف ۳ ماه یا شش ماه یا نه ماه آینده ارزش سهام را با این نرخ تنظیم می‌کند و این کاری است که به طور جدی مورد توجه قرار می‌گیرد و تعداد زیادی از شرکت‌ها نسبت به این امر اقدام کردند.

تبعات ورود بانک‌ها به بورس
وزیر اقتصاد با بیان اینکه نکته دیگر سهام خزانه است که آن هم کمک می‌کند، گفت: البته این‌ها دو منظوره هست؛ یعنی متناسب با این که از نگاه اول برای سهامداران یک حاشیه امن ایجاد می‌کند در نگاه دوم بنگاهی که مدیریت می‌کند و سهام خزانه و اوراق تبعی دارد باعث می‌شود که نسبت به سهام بنگاه مقداری مسئولانه عمل کند.

 

وی با بیان اینکه دسته دیگر کار‌های حمایتی از بورس ترغیب و تعمیق بازار از طریق عرضه اولیه‌ها و شناوری‌ها هست، اظهار کرد: یعنی بنگاه‌هایی که دارای شاخص‌های مناسب هستند را بیاوریم و الان روی بنگاه‌هایی با مقیاس بزرگ کار می‌کنیم تا وارد بورس کنیم و برای مثال بحث پالایشگاه ستاره خلیج فارس در آینده‌ای نزدیک مطرح است و تصمیم داریم باقیمانده سهام دولت را در سه بانک ملت، تجارت و صادرات در قالب دارا سوم عرضه کنیم.

 

دژپسند ادامه داد: این کار‌ها موجب می‌شود که سهامدار در بازار سرمایه همیشه از گزینه‌های متنوع برخوردار باشد و امیدواریم این روند تداوم داشته باشد و بتوانیم بازاری با ثبات و رو به رشد داشته باشیم.

 

وزیر اقتصاد با بیان اینکه بازار را فقط با شاخص نبینید، چون ابعاد متعددی دارد اظهار داشت: شاخص، برآیند خیلی چیز‌ها هست، اما ممکن است تحلیلگران بازار سرمایه تحلیل بکنند که در فلان دوره این سهام را داشته و در دوره دیگر فلان سهام را داشته باشند و این اتفاقات ناشی از حیات بازار سرمایه هست تحلیلگرانشان همواره در حال آنالیز و انتخاب هستند.

 

وی تاکید کرد کسی که وارد بازار سرمایه می‌شود باید عقل محاسبه گرایش بی وقفه در مورد نگه داشتن و خرید و فروش سهام کار کند و جنس بازار سرمایه جنس عقلانیت و محاسبه گری و پویایی و حضور مستمر است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار