وزیر دفاع: بانوان ایرانی سامانه‌های پیچیده دفاعی می‌سازند وزیر ارتباطات: فیلترشکن‌ها به شدت شبکه را دچار مشکل کرده‌اند خبر مهم رئیس سازمان اداری استخدام / محدودیت آزمون جذب ۵۰۰ مدیر جوان حذف شد؟ درگیری سپاه با گروهک تروریستی در مرز لار زاهدان/ شهادت ۳ تن از رزمندگان قرارگاه قدس مشاور فرمانده کل سپاه: شهید فخری زاده توسط اراذل و اوباش داخلی ترور شد عارف: به باز پیکربندی جدی در نظام مدیریتی کشور نیازمندیم وزیر ارتباطات: ۸۰ درصد مردم از فیلترشکن استفاده می‌کنند معاون عملیات نیروی زمینی سپاه: در اوج آمادگی دفاعی هستیم / اجازه هیچگونه شرارتی را نخواهیم داد جزئیات سفر پزشکیان به قزاقستان و ترکمنستان یوسف پزشکیان استعفای وزیر راه و شهرسازی را تکذیب کرد وزیر ارتباطات: خسارت فیلترینگ بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان است آیین‌نامه اجرایی مقابله و پیشگیری از جرائم پولشویی ابلاغ شد وزیر کشور: افزایش معنادار مشارکت در انتخابات را هدف‌گذاری کرده‌ایم فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء: مردم به شایعات جنگ توجه نکنند؛ جای هیچ نگرانی نیست حضور پزشکیان در مراسم ختم خانواده سقاب اصفهانی

رئیس مجلس:آمار بالای تلفات کرونا بعد از 8 ماه پذیرفتنی نیست

رئیس مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه موضوع کرونا اولویت امروز کشور است، گفت: آمار بالای تلفات ناشی از کرونا پس از ۸ ماه تجربه مبارزه پذیرفتنی نبوده و باید با همکاری یکدیگر برای کنترل این بیماری تلاش کنیم.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۵ - ۱۶ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 07
کد خبر: ۶۲۰۹۴

به گزارش راهبرد معاصر دکتر محمدباقر قالیباف در حاشیه نشست با مسئولان وزارت بهداشت و روسای دانشگاه های علوم پزشکی کشور در جمع خبرنگاران گفت: یکی از موضوعات جدی که مسئولان حوزه بهداشت و درمان در جلسه امروز مطرح کردند مربوط به حوزه منابع انسانی بود چرا که تداوم بیماری کرونا موجب خستگی کادر درمانی شده است البته با توجه به روحیه‌ای که از پرستاران و کادر درمان دیدم با همه وجودشان تلاش می‌کنند.
رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به ضرورت جایگزینی نیروهای جدید کادر درمان گفت: هر چه سریعتر باید نیروهای پرستار استخدام و کارشان را شروع کنند البته قول‌هایی در این زمینه داده شده تا نیروهای شرکتی که در جریان مقابله با کرونا زحمت کشیدند و افرادی که به خاطر بیماری کرونا و مسائل مربوط به آن از مسیر کار خارج شده‌اند، در اولویت جذب قرار گیرند.
رئیس قوه مقننه با تأکید بر اینکه موضوع کرونا در حال حاضر موضوع اول کشور است، تصریح کرد: مهمترین موضوع در حوزه کرونا بحث درمان نیست بلکه پیشگیری و تشخیص است؛ در بحث تشخیص مسئولان وزارت بهداشت باید تلاش کنند تا با استفاده از کیت‌های داخلی تشخیص کرونا امر تشخیص را بهتر انجام دهند تا بتوانیم افراد کرونا مثبت را در سریع‌ترین زمان قرنطینه کنیم.
دکتر قالیباف در این رابطه ادامه داد: نگوییم سخت‌گیری، بلکه با رعایت جدی‌تر در خصوص فاصله اجتماعی و پروتکل‌های بهداشتی توسط مردم می‌توانیم در این زمینه موفقیت‌هایی کسب کنیم. اینکه ما در شرایط فعلی و با وجود تجربه ۸ ماهه مبارزه با کرونا در فصل پاییز آمار تلفات بالاتری نسبت به روزهایی داشته باشیم که هنوز با این بیماری آشنا نبودیم، پذیرفتنی نیست؛ از این رو باید دست به دست هم دهیم و با همکاری هم شیوع این بیماری را کنترل کنیم.
وی ادامه داد: با اطمینان از روحیه و آمادگی روسای دانشگاه‌ها و بیمارستان‌ها و مسئولان وزارت بهداشت و درمان می‌توانیم در دو ماه آینده شیوع ویروس کرونا را کنترل کنیم.

ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار