قیمت کتاب‌های درسی افزایش می‌یابد؟ رئیس قوه‌قضائیه به قضات: تا جای ممکن قرار‌های منجر به بازداشت را طوری صادر کنید که فرد امکان تامین آن را داشته باشد اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد دستگیری اوباش محله فلاح به اتهام درگیری‌های مسلحانه توسط پلیس پایتخت تسهیلات ویژه برای مشمولان پذیرفته شده در آزمون‌های سراسری ۱۴۰۴ وزارت علوم: اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه‌ها مشمول فوق‌العاده خاص خواهند شد تاخیر ۲ ساعته در آغاز فعالیت ادارات برخی شهر‌های خوزستان راز تشکیل هسته سیاره مشتری فاش شد فعالیت‌های دریایی در خزر ممنوع شد گرمای هوا شکسته می‌شود / کاهش ۲ تا ۳ درجه‌ای دما در کل کشور از پنجشنبه رشته‌های جدید کاردانی به کارشناسی سال ۱۴۰۴ اعلام شد؛ آغاز فرصت ثبت نام ۱۳ کیلو طلای قاچاق توقیف شده در فرودگاه تحویل مراجع ذیصلاح شد تعزیرات: قیمت‌گذاری بی‌ضابطه برنج داخلی باعث نابسامانی بازار شده است قانون مطبوعات تغییر می‌کند؟ ترافیک پنج کیلومتری در کندوان و هراز/ ادامه محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال

آخرین وضعیت و آمار کرونا در ایران امروز پنجشنبه ۱۷ مهر ۹۹/ کرونا همچنان قربانی می‌گیرد

دکتر سیما سادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت آخرین وضعیت و آمار کرونا در ایران امروز پنجشنبه ۱۷ مهر ۹۹ را اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۳ - ۱۷ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 08
کد خبر: ۶۲۱۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ آخرین وضعیت و آمار کرونا در ایران امروز پنجشنبه ۱۷ مهر ۹۹ توسط دکتر سیماسادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام شد. بالابودن آمار کرونا در کشور نشان می‌دهد که هنوز عده‌ای پروتکل‌های بهداشتی را به درستی رعایت نمی‌کنند و همین سبب بالا رفتن آمار ابتلا به کرونا در ایران می‌شود به طوری که در ۲۴ ساعت گذشته  ۴۳۹۲ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ شناسایی شده اند. آخرین آمار کرونا در پنجشنبه ۱۷ مهر ۹۹ را در ادامه خبر راهبرد معاصر بخوانید.

 

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۴۳۹۲ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شدند.


 سیماسادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت اظهار کرد: از دیروز تا امروز( ۱۷ مهر ۱۳۹۹ ) بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۴۳۹۲ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شدند که ۲۰۵۲ نفر از آنها بستری شدند.

 

تعداد مبتلایان به کرونا در ایران تا امروز 17 مهر 99

وی با بیان اینکه تاکنون چهار میلیون و ۲۳۲ هزار و ۶۴ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است، افزود: مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۴۸۸ هزار و ۲۳۶ نفر رسید.

 

مجموع جانباختگان کرونا تا کنون

لاری با بیان اینکه ۴۳۳۵ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند، گفت: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۳۰ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۲۷ هزار و ۸۸۸ نفر رسید.

 

سخنگوی وزارت بهداشت ادامه داد: خوشبختانه تاکنون ۳۹۹ هزار و ۳۰۰ نفر از بیماران بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده اند.

 

وضعیت کرونایی استان های ایران

لاری افزود: استان‌های تهران، اصفهان، قم، آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی، سمنان، قزوین، لرستان، اردبیل، خوزستان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، گیلان، بوشهر، زنجان، ایلام، خراسان رضوی، مازندران، چهارمحال و بختیاری، البرز، آذربایجان غربی، مرکزی، کرمان، خراسان شمالی، همدان و یزد در وضعیت قرمز قرار دارند و همچنین استان‌های کردستان، هرمزگان، فارس و گلستان در وضعیت هشدار قرار دارند.

ارسال نظر